Obiteljska idila

Marin Čilić zabilježio posebne trenutke sa suprugom i sinovima pa raznježio sve redom: "Najdraže uspomene ovog ljeta"

Marin i Kristina Čilić Marin i Kristina Čilić Grgo Jelavić/Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Marin i Kristina Čilić Main Čilić i Kristina Milković - 2 Main Čilić i Kristina Milković - 3 Main Čilić i Kristina Milković - 4 Main Čilić i Kristina Milković - 5 Main Čilić i Kristina Milković - 6 Kristina Čilić - 1 Kristina Čilić - 2 Marin Čilić Marin Čilić - 2 +7 Marin Čilić (Foto: Instagram) Galerija

Marin Čilić na Instagramu je objavio fotografije na kojima se pohvalio kako uživa sa suprugom Kristinom i njihovim sinovima Baldom i Vitom.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić (33) uživa u obiteljskoj idila sa suprugom Kristinom i njihovim sinovima.

Pogledaj i ovo Marin Čilić Preslatko! Marin Čilić raznježio sve obiteljskom fotkom pa otkrio po čemu je posebna: "Naš prvi"

Svojom obitelji sada se pohvalio na Instagramu gdje je podijelio jednu fotografiju na kojoj pozira sa dvogodišnjim Baldom u naručju, a na drugoj su im se pridružili Kristina i njihov mlađi sin Vito, koji će u rujnu napuniti godinu dana.

"Ljeto 2022. je bilo dugo iščekivano, ali i itekako zasluženo. Koje su vaše najdraže uspomene ovog ljeta? Ovo su moje", napisao je Marin uz fotke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marin Čilić (@marincilic)

U komentarima mu se među prvima javila Kristina koja je zalijepila jedno srce, a idilični prizori raznježili su i Marinove brojne obožavatelje.

"Kakve preslatke fotografije", "Divota", "Jako lijepa obitelj", "Ljeto puno ljubavi", "Dama i tri cara", nizali su se komentari ispod fotki koje su skupile i na tisuće lajkova.

Čilić je i ranije ovog ljeta objavio obiteljske fotografije s krštenja sina Vite kojemu je kum bio naš najbolji nogometaš, Luka Modrić.

Marin i Kristina poznali su se 2008. godine na Davis Cupu u Dubrovniku, gdje je ona radila kao hostesa, a vjenčali su se u travnju 2018. u Cavtatu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun - 2 Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 4 Snježana Mehun i Franz Schiliger +0 Snježana Mehun - 3 Celebrity Seksi kupaći kostim Snježane Mehun teško će biti nadmašiti, pokriveni su samo ključni dijelovi, a ostatak je potpuno proziran!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 1 Katarina Baban - 3 Katarina Baban - 8 Katarina Baban - 9 +14 Katarina Baban - 4 Celebrity Naša atraktivna glumica u minijaturnom bikiniju otkrila detalj koji je izazvao nevjericu: "Nema dalje!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene