Pozirala u bikiniju

Zvijezda "Larina izbora" godinama ne živi u svojoj zemlji, ali i dalje nosi titulu jedne od najljepših

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marija Karan objavila seksepilnu fotografiju u badiću i pokazala dekolte, ali i dobru formu.

Iako nekoliko posljednjih godina živi u SAD-u, srpska glumica Marija Karan i dalje nosi titulu jednu od najljepših tamošnjih glumica, a s time se slaže i hrvatska publika koja ju je upoznala u seriji Nove TV "Larin izbor".

Pogledaj i ovo showbuzz Pronašli je ozljeđenu Zvijezda "Larina izbora" oglasila se nakon fizičkog okršaja s dečkom, evo kakvu poruku ima nakon incidenta

Marija je aktivna na društvenim mrežama te na Instagramu često objavljuje neke od trenutaka iz privatnog i poslovnog života, a jednom od posljednjih objava dodatno je zaintrigirala svoje pratitelje.

Naime, Marija je objavila fotografiju na kojoj pozira u crnom kupaćem kostimu i s dekolteom u prvom planu, a za nju je dobila brojne komplimente i lajkove. Neki su joj poželjeli dobrodošlicu u Crnu Goru, pa možemo pretpostaviti da je tamo stigla na odmor, a u lipnju je objavila i fotografiju iz Beograda. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on

"Moja carica", "Daj da ti pošaljemo jednu majicu, prehladit ćeš se! Dobro tu izgledaš", "Dobro došla u Crnu Goru", "Ikona", "Kako si lijepa", "Ona je zvijezda", "Zauvijek najljepša", "Provokacija", "Pun pogodak", "Kakva mačka", poručili su joj obožavatelji.

Marija se prije nekoliko mjeseci našla u središtu pažnje nakon što su strani mediji prenijeli vijest da se razvodi od holivudskog producenta Joela Lubina, s kojim ima sina Marka, međutim supružnici se o toj temi nikad nisu službeno očitovali, no ona na Instagramu više ne objavljuje njihove zajedničke fotografije.

"Marija i Joel razveli su se i nijednom od njih nije lako. Sve je to još svježe da bi krenuli dalje, ipak je iza njih šest godina braka i još nekoliko godina hodanja. Što je razlog, zna samo njih dvoje, ali mislim da se tu u posljednjih godina i pol nakupilo dosta nezadovoljstva, prvenstveno Marijina", izjavio je bio njoj blizak izvor za Blic.

Također su prenijeli i da je glumica navodno bila nezadovoljna jer nije dobivala angažmane u Hollywoodu, a Joel joj nije pomagao i stalno joj je govorio da mora usavršiti svoj naglasak. To je bio razlog njezinih odlazaka u Srbiju, gdje je snimala serije.

Joel Lubin poznat je po tome što je godinama surađivao sa slavnim glumcem Tomom Cruiseom i brojnim drugim zvijezdama. U braku s im se rodio sin Marko, i to u jednoj od najboljih klinika u Los Angelesu, u kojoj su svoje prinove na svijet donijele i glumice poput Mile Jovovich, Penelope Cruz i Halle Berry.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene