Kao da su je išibali!

Margot Robbie otkrila detalje ružnih rana koje je zadobila dok je snimala scene seksa: "Svi su ostali bez daha"

Margot Robbie Margot Robbie Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie Margot Robbie i Leonardo DiCaprio Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino i Margot Robbie (Foto: AFP) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Getty Images) Margot Robbie (Foto: AFP) Margot Robbie (Foto: Profimedia) +16 Margot Robbie Galerija

Margot Robbie proslavila se ulogom u filmu "Vuk s Wall Streeta", a sada je ispričala neke neugodne detalje sa snimanja scena seksa s Leonardom DiCaprijem.

Holivudska glumica, koja nosi titulu i jedne od najljepših, Margot Robbie ispričala je neke dosad nepoznate detalje sa snimanja filma "Vuk s Wall Streeta" pa otkrila da je pretrpjela neke ozbiljne povrede.

Pogledaj i ovo Margot Robbie (Foto: AFP) Tko bi ju zaboravio? Sjećate li se filmske scene kojom je Margot Robbie očarala Hollywood i gledatelje?

32-godišnja Margot ozlijedila se snimajući scene seksa s Leonardom DiCaprijem, te je završila s groznim posjekotinama po cijelom tijelu dok je ležala na lažnim novčanicama. Margot je u filmu glumila Naomi Lapagliju prije gotovo deset godina, a upravo joj je ta uloga otvorila put k najvećoj slavi.

No rijetki su znali za njezinu nezgodu koja je ostale glumce i ekipu filma poprilično uplašila i zabrinula.

"Dobila sam milijun posjekotina na leđima od sveg tog novca! Nije to bilo tako glamurozno kao što se možda čini. Ako itko ikada planira imati seks povrh hrpe novca - nemojte. Možda je pravi novac malo mekši, ali lažni je poput oštrog papira. Kad sam ustala s kreveta, okrenula sam se da uzmem ogrtač i svi su ostali bez daha. Pitala sam što im je, a oni su mi rekli da izgledam kao da su me išibali milijun puta. Leđa su mi bila prekrivena tisućama ogrebotina", izjavila je Margot za The Daily Beast.

Unatoč tome što je bila jako predana ulozi i uživljena u nju, Margot je u prošlosti otkrila da joj je snimanje scene seksa bilo teško i neugodno.

"To se ne vidi dok gledate film, ali u stvarnosti smo u malenoj spavaćoj sobi s 30 članova posade naguranih u njoj. Svi su bili muškarci. Ali to je samo vrlo čudna stvar, morate zaboraviti neugodu i apsurd i tome se potpuno posvetiti", izjavila je Margot 2018. godine za Porter.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta i Jessica Ledon - 1 David Guetta i Jessica Ledon - 3 David Guetta i Jessica Ledon - 2 David Guetta i Jessica Ledon - 5 +24 David Guetta i Jessica Ledon - 4 Celebrity U 56. izgleda mlađe nego prije 10 godina! Pogledajte transformaciju zbog koje je i njegova prezgodna djevojka pala u drugi plan

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Payne i Kate Cassidy - 4 Liam Payne i Kate Cassidy Liam Payne i Kate Cassidy - 1 Liam Payne i Kate Cassidy - 3 +25 Liam Payne i Kate Cassidy - 2 Celebrity Pjevač uhvaćen poslije burne, pijane noći, pridržavao se za djevojku, a njezin izraz lice sve govori!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene