Jesu li joj se želje ostvarile?

Ovako je Maja Šuput zamišljala novog kolegu: "Bilo bi sjajno da ima neku dasku u glavi i da je oku ugodan!''

Maja Šuput, Supertalent - 2 Maja Šuput, Supertalent - 2 DNEVNIK.hr 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent Maja Šuput, Supertalent - 2 Fabijan Pavao Medvešek i Maja Šuput Fabijan Pavao Medvešek - 6 Fabijan Pavao Medvešek - 1 Fabijan Pavao Medvešek - 2 Fabijan Pavao Medvešek - 3 Fabijan Pavao Medvešek - 4 Fabijan Pavao Medvešek - 5 Fabijan Pavao Medvešek +4 Maja Šuput, Supertalent - 1 Galerija

Maja Šuput otkrila je što očekuje od novog člana žirija showa "Supertalent", a čini se da joj se ostvarilo sve što je poželjela.

Počela je deveta sezona popularnog showa Nove TV "Supertalent", a uhodanoj ekipi iz žirija pridružio se jedan novi član.

Pogledaj i ovo Leon Grgić i Maja Šuput, Supertalent - 15 je li se snašla? Bilman uhvatio Maju nespremnu, zbog njega se našla u škakljivoj situaciji iz koje se nije mogla izvući: "Kako ću ti vratit za ovo!"

Prije prve audicije, članovi žirija otkrili su kakva očekivanja imaju od novog kolege, a Maja Šuput bila je posebno zahtjevna.

"Nadam se da je novi član žirija elokventan i da ima neku dasku u glavi pa da mu neću trebati puno neke stvari objašnjavati. Da bude neka kompletna osoba, bilo bi sjajno još i da je ugodna oku", poručila je Maja, a čini se da su joj se želje i ostvarile jer je novi član žirija zgodni glumac Fabijan Pavao Medvešek.

Fabijan je u žiriju zamijenio Janka Popovića Volarića, koji mu je ustupio svoje mjesto nakon četiri godine jer nije mogao uskladiti obaveze.

Martina Tomčić istaknula je kako mu ne bi bila u koži jer misli da mu neće biti baš sasvim lako, dok je Davor Bilman uvjeren da će se vrlo jednostavno uklopiti u njihovu obitelj.

Fabijan je priznao da je ovu ulogu dugo priželjkivao, no ne krije i da ima tremu.

"Imam tremu od odgovornosti i od žirija, ali najviše imam tremu od kandidata jer tko sam ja da im sudim", kazao je glumac.

Ranije je za DNEVNIK.HR otkrio i kako je reagirao kada su ga pozvali u show.

"Jako me obradovao poziv za žiriranje u Supertalentu. Mislim da smo si svi nekad poželjeli tu poziciju, no samo ću reći - pazi što si želiš", ispričao nam je Fabijan.

"Veselim se biti dio ovog velikog showa i član žirija u tako dobro uigranoj ekipi. Također se veselim biti dio uzleta nekih od divnih talenata koje sam već imao priliku upoznati na prvim audicijama", istaknuo je te je dodao i kako su ga preostali članovi žirija odlično prihvatili.

Fabijan, kao i ostali članovi žirija, ima pravo jednom kandidatu dodijeliti zlatni gumb koji će ga izravno plasirati u polufinale showa, a istu čast imaju i voditelji Igor Mešin te Frano Ridjan.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Rachel Belle Barum, Supertalent - 1 Rachel Belle Barum, Supertalent - 2 Rachel Belle Barum, Supertalent - 3 Davor Bilman, Supertalent +30 Rachel Belle Barum, Supertalent - 5 Celebrity Maja je u čudu gledala što joj se to događa pred očima, a banana na strateškom mjestu kolege skroz ju je raspametila!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput, Supertalent - 1 Maja Šuput, Supertalent - 3 Maja Šuput, Supertalent - 4 +27 Maja Šuput, Supertalent - 5 Celebrity Spektakularan povratak Šuput na male ekrane: Pojavila se u neobičnoj šarenoj kombinaciji, a frizura je priča za sebe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene