Smijeh do suza

Maja je u čudu gledala što joj se to događa pred očima, a banana na strateškom mjestu kolege skroz ju je raspametila!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Rachel Belle Barum, Supertalent - 1 Rachel Belle Barum, Supertalent - 2 Rachel Belle Barum, Supertalent - 3 Davor Bilman, Supertalent Rachel Belle Barum, Supertalent - 5 Rachel Belle Barum, Supertalent - 6 Rachel Belle Barum, Supertalent - 7 Rachel Belle Barum, Supertalent - 8 Rachel Belle Barum, Supertalent - 9 Rachel Belle Barum, Supertalent - 10 +24 Rachel Belle Barum, Supertalent - 11 Galerija

Rachel Belle Barum iz Njemačke oduševila je žiri showa "Supertalent" svojim vještinama s bičem, a usto je i dobro nasmijala ženski dio žirija kada je pozvala muške članove da joj se pridruže na pozornici.

Show Nove TV "Supertalent" vratio se na male ekrane i već je u prvoj emisiji jasno da je pred nama još jedna sezona puna uzbudljivih točaka i zanimljivih kandidata.

Pogledaj i ovo Supertalent: Maja Šuput - 1 nije štedjela s pohvalama Šuput mu je otvoreno poručila da je njezin tip, no nije joj se ostvarilo što je poželjela: "Ovo kako vi večeras izgledate…"

Jedna od njih svakako je Rachel Belle Barum koja je na audiciju za "Supertalent" došla čak iz Njemačke.

"Dolazim iz showbizz obitelji, moj otac bio je kaskader, a moja majka je televizijska glumica, pa volim biti pred kamerama i na pozornici. Najbolja stvar u životu mi je nastupati i zabavljati ljude, to mi je strast, a druga najbolja stvar u životu je dan kad sam upoznala svog zaručnika. Moj partner je savršen za mene jer je i on umjetnik, dijelimo pozornicu zajedno što je savršeno. Jedan drugome smo podrška, ne mislim da sam dominantna, ali volim preuzeti kontrolu", predstavila se Rachel uoči nastupa.

"Malo sam drugačija vrsta umjetnice. Volim zabavljati ljude na poseban i drugačiji način. Riskantno je, ali i zabavno", poručila je prije nego je išetala na pozornicu.

Rachel je na audiciji pokazala svoje zavidne vještine s bičem, koje ipak nisu odmah impresionirale žiri.

"Meni je ovo jako stresno", komentirala je na početku točke Maja Šuput.

"Meni je ovo tak bezveze", nadovezala se Martina Tomčić, no čim je to izgovorila, Rachel ju je razuvjerila tako što je bičem počela lomiti ruže.

"Ovo je nešto novo", dobacio je Davor Bilman.

Zatim je uslijedio dio koji je Martinu i Maju nasmijao do suza.

Rachel je na pozornicu pozvala Fabijana Pavla Medvešeka, kojemu je dala bananu i naredila mu da je položi na strateško mjesto, a zatim je bičem otkidala njezin vrh.

Sljedeći je na red došao Bilman koji je morao staviti ružu u usta, a ona ju je također razrezala bičem.

"Sviđa mi se jer si pozvala naše kolege na pozornicu, njihovi izrazi lica bili su neprocjenjivi", komentirala je Šuput.

"Hvala za ovo iskustvo, fantastično", poručio joj je Fabijan.

"Ovo je zapravo i teže nego što izgleda", kazala je Rachel, a zatim su joj se na pozornici pridružili i članovi žirija koji su pokušali udarati bičem, neki uspješno, neki malo manje.

Rachel je od žirija dobila četiri "da" što joj je osiguralo daljnji prolazak u show.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput, Supertalent - 1 Maja Šuput, Supertalent - 3 Maja Šuput, Supertalent - 4 +27 Maja Šuput, Supertalent - 5 Celebrity Spektakularan povratak Šuput na male ekrane: Pojavila se u neobičnoj šarenoj kombinaciji, a frizura je priča za sebe!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić, Supertalent Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent Fabijan Pavao Medvešek i Maja Šuput Fabijan Pavao Medvešek - 6 +16 Fabijan Pavao Medvešek - 1 Celebrity Tek je došao, a već je sve osvojio kavalirskom gestom prema Martini zbog koje se i ona zadovoljno smješkala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene