novi miljenik žena

Tek je došao, a već je sve osvojio kavalirskom gestom prema Martini zbog koje se i ona zadovoljno smješkala!

Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent DNEVNIK.hr 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić, Supertalent Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent Fabijan Pavao Medvešek i Maja Šuput Fabijan Pavao Medvešek - 6 Fabijan Pavao Medvešek - 1 Fabijan Pavao Medvešek - 2 Fabijan Pavao Medvešek - 3 Fabijan Pavao Medvešek - 5 Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek +10 Fabijan Pavao Medvešek Galerija

Fabijan Pavao Medvešek novi je član žirija showa "Supertalent", a već je u prvoj emisiji osvojio simpatije gledatelja kavalirskom gestom prema Martini Tomčić.

Stručni žiri showa "Supertalent" u devetoj sezoni dobio je jednog novog člana.

Pogledaj i ovo Martina Tomčić - 3 upozorila ga Martina pokazala što je poslala mužu prije nego što je doslovno zablistala na malim ekranima: "Moraš paziti..."

Glumac Fabijan Pavao Medvešek pridružio se uhodanoj ekipi koju čine Maja Šuput, Davor Bilman i Martina Tomčić, a svoje mjesto mu je ustupio Janko Popović Volarić koji nije uspio uskladiti obaveze sa snimanjem showa.

"O čemu čovjek razmišlja onda mu se to najčešće i ostvari. Ja sam još prije dvije, tri godine rekao da bi bilo zabavno raditi kao žiri u Supertalentu. Pazi što si želiš", ispričao je Fabijan uoči prve emisije, a priznao je i da ima tremu: "Imam tremu od odgovornosti i od žirija, ali najveću tremu od kandidata, jer tko sam ja da tebi sudim."

No nije dugo trebalo da Fabijan osvoji simpatije publike, a posebice ženskog dijela, jer je odmah na početku showa pokazao da je pravi kavalir.

Naime, Fabijan je pri dolasku do stola za kojim sjedi žiri poljubio Martini ruku i gestom oduševio sve redom, a posebice svoju kolegicu koja nije mogla skinuti zadovoljni smiješak s lica.

Fabijan se prvi put našao u ovoj ulozi, a prije početka showa s nama je podijelio svoje uzbuđenje.

"Veselim se biti dio ovog velikog showa i član žirija u tako dobro uigranoj ekipi. Također se veselim biti dio uzleta nekih od divnih talenata koje sam već imao priliku upoznati na prvim audicijama", ispričao je glumac za DNEVNIK.HR,.

"Najviše me vesele točke koje su spoj talenta i vještine i u kojima se u prvim sekundama vidi da kandidat nije došao gubiti vrijeme, ni svoje ni naše, i točno zna što želi postići nastupom u Supertalentu. Makar volim i kada ljudi nisu svjesni koliko su talentirani i onda razvale audiciju", dodao je.

Tada je otkrio i kako su ga prihvatili drugi članovi žirija.

"Predivno su me prihvatili, a uz njihovu podršku bilo mi je puno lakše upoznati se sa svim zadacima", kazao nam je Fabijan.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput, Supertalent - 1 Maja Šuput, Supertalent - 3 Maja Šuput, Supertalent - 4 +27 Maja Šuput, Supertalent - 5 Celebrity Spektakularan povratak Šuput na male ekrane: Pojavila se u neobičnoj šarenoj kombinaciji, a frizura je priča za sebe!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Rachel Belle Barum, Supertalent - 1 Rachel Belle Barum, Supertalent - 2 Rachel Belle Barum, Supertalent - 3 Davor Bilman, Supertalent +30 Rachel Belle Barum, Supertalent - 5 Celebrity Maja je u čudu gledala što joj se to događa pred očima, a banana na strateškom mjestu kolege skroz ju je raspametila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene