Nema veze s glazbom

Luka Nižetić pohvalio se novim postignućem i iznenadio obožavatelje: "Mislila sam da se samo šališ…"

Luka Nižetić Luka Nižetić Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić Luka Nižetić - 2 Luka Nižetić - 3 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 2 Luka Nižetić Luka Nižetić Luka Nižetić - 2 Luka Nižetić - 2 +9 Domenica, Luka Nižetić Galerija

Luka Nižetić na svojem profilu na Instagramu pohvalio se novim uspjehom koji nema veze s glazbom.

Pjevač Luka Nižetić već se neko vrijeme bavi ronjenjem na dah, a u taj svijet uvela ga je naša reprezentativka i svjetska prvakinja u ronjenju na dah Mirela Kardašević.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

Da i na tom polju daje sve od sebe, potvrdo je novim uspjehom koji je ostvario sa svojom ekipom i kojim se pohvalio na svojem profilu na Instagramu.

"Moje prvo državno prvenstvo u ronjenju na dah. Ljudi moji, četiri zarona u 27 sati, četiri bijela kartona i dva zlatna pehara: ekipno muškarci zajedno s 'velikim' Goranom Čolakom i ekipno klub @dpszg! Izvan svih očekivanja, samo u najluđim snovima. Umoran, smožden i neopisivo sretan! Hvala mojoj trenerici Mireli Kardašević što mi ne da disati i Ivanu Drvišu, koji mi ne da disati kad nema Mirele. I hvala mojim Mihaljevićima koji su me bodrili dva dana u najšarenijim majicama u gradu, možda državi, pa i regiji. Najjači ste navijači", napisao je Luka uz fotografije s natjecanja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Nižetić (@lukanizetic)

"Mislila sam da se samo šališ, ono, malo ću roniti za svoj gušt... Ponosna, bravo!", "Ti si čudo prirode", "Bravo Luka!", "Svemirac", "Svaka čast", nizali su se komentari njegovih oduševljenih i ugodno iznenađenih obožavatelja.

Luka se prošle godine u razgovoru za IN magazin pohvalio tadašnjim napretkom u ronjenju za dah.

"'Zasad ta statika znači da si na rubu bazena, opustiš se, malo meditiraš, uzmeš dah i uroniš. Ja mogu oko tri minute, a sad je to stvar vježbe, možeš doći do sedam, osam, devet", kazao je tada, no vjerujemo da je s vremenom napredovao.

Osim ronjenjem i pjevanjem, koje mu je primarni posao, svestrani Luka bavi se i ugostiteljstvom te je vlasnik restorana na Visu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 1 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 2 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 4 +5 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 5 Celebrity Poznati domaći odvjetnik nakon tragičnog gubitka partnerice pronašao je sreću s kćeri bivšeg ministra

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Shania Twain - 1 Shania Twain - 2 Shania Twain - 3 Shania Twain - 4 +22 Shania Twain - 6 Celebrity Suprug ju je varao s njezinom najboljom prijateljicom: ''Molila sam za milost''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene