Ovdje će provesti ljeto

Hrvatska glumica s američkom adresom ljeto je odlučila provesti u rodnoj zemlji, a stigla je s 9-mjesečnom kćerkicom

Leona Paraminski - 3 Leona Paraminski - 3 Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Leona Paraminski - 3 Leona Paraminski - 4 Leona Paraminski - 1 Leona Paraminski - 6 Leona Paraminski - 2 Leona Paraminski - 5 Leona Paraminski Leona Paraminski Leona Paraminski In Magazin: Leona Paraminski - 1 +6 In Magazin: Leona Paraminski - 2 Galerija

Leona Paraminski objavila je fotografiju s 9-mjesečnom kćerkicom i pokazala kako provode tople dane u Zagrebu.

Naša glumica Leona Paraminski koja je hrvatsku adresu prije nekoliko godina odlučila zamijeniti američkom vratila se u Hrvatsku kako bi ovdje provela ljeto.

Pogledaj i ovo Leona Paraminski - 3 Je li došlo vrijeme za to? Naša lijepa glumica s kalifornijskom adresom javila se nakon dugo vremena, a opisom je dala naslutiti nešto što već dugo sanja!

Sa sobom je povela i 9-mjesečnu kćerkicu Liv, a ponosna mama objavila je i fotografiju s djevojčicom u naručju u jednom zagrebačkom parku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leona Paraminski (@leonaparaminski)

''Naše hrvatsko ljeto…'' napisala je Leona u opis fotografije i raznježila pratitelje.

''Majčinstvo ti stoji'', piše u komentarima, a mnogi su im poželjeli i dobrodošlicu.

Liv je Leona dobila iz ljubavi s Tinom Komljenovićem, a par se prije deset godina vjenčao na karipskom otoku Santa Lucia. 2014. godine odlučili su preseliti u Santa Barbaru gdje je suprug dobio posao, a tamo su ostali živjeti sve do danas.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leona Paraminski (@leonaparaminski)

Ovaj zaljubljeni par prije nekoliko je dana proslavio i desetu godišnjicu braka, a Leona je suprugu čestitala emotivnom fotografijom njih dvoje s kćerkicom u naručju i napisala: ''Samo nas troje''.

Glumica se sa suprugom morala nakratko vratiti u Hrvatsku gdje se podvrgnula medicinski potpomognutoj oplodnji.

"Trnovitiji put je bio, da, i zapravo od početka nije bilo lagano. Mislim da zapravo nijedan proces potpomognute oplodnje nije lagan i da je to emocionalno teži put, fizički, ali i psihički. Mislim da se na to treba pripremiti koliko možeš i onda ući u to i go with the flow. Lijepo se posložilo napokon", rekla je glumica za IN Magazin malo nakon što jprošle godine objavila trudnoću.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Klapa Rišpet - 10 In Magazin: Klapa Rišpet - 1 In Magazin: Klapa Rišpet - 2 In Magazin: Klapa Rišpet - 3 +5 In Magazin: Klapa Rišpet - 4 inMagazin Klapa Rišpet jedva je dočekala povratak koncertima, a Ivo Amulić otkriva u kojim trenucima najviše uživa

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Joksimović - 1 Jovana Joksimović - 2 Jovana Joksimović - 5 Jovana Joksimović - 4 +8 Jovana Joksimović - 3 Celebrity Jovana Joksimović u nikad kraćoj haljini pokazala istrenirane noge, a svi su primijetili i kako se još potrudila istaknuti ih!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene