nedavno je prozvala plenkovića

Svestrana Livajina kuma ukrala je pažnju u stožeru Rijeka pravde, javnost ju je upoznala kao misicu, a danas ima i titulu doktorice znanosti!

Lana Pavić Lana Pavić Davor Puklavec/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Pavić - 4 Lana Pavić - 1 Lana Pavić Lana Pavić Lana Pavić Lana Pavić - 3 Lana Pavić - 2 Lana Pavić - 5 Lana Pavić Ana Gruica Uglešić i Lana Pavić +10 Lana Pavić Galerija

Lana Pavić plijenila je pažnju u stožeru Rijeka pravde, gdje je s ostalim kolegama pratila rezultate parlamentarnih izbora.

Novinarka i televizijska voditeljica Lana Pavić bila je jedna od kandidatkinja stranke Centar, u okviru koalicije Rijeke pravde na parlamentarnim izborima, a pažnju je plijenila u izbornom stožeru, gdje su se pratili rezultati.

44-godišnja Lana bila je dobro raspoložena, a zablistala je u ružičastom sakou dok se družila s drugim kolegicama i kolegama.

Lana je domaćoj javnosti poznata i kao bivša misica, manekenka i loto djevojka, a danas je dopredsjednica stranke Ivice Puljka Centar, uspješna poduzetnica koja ponosno nosi titulu doktorice znanosti.

Pogledaji ovo Lana Pavić Celebrity Irisina kuma Lana ne krije koliko je ponosna, pogledajte pripijenu haljinu koju je izabrala za prijateljičin veliki dan

Istaknula se na velikom prosvjedu protiv HDZ-a, gdje je bila jedna od glavnih govornika i protivnica Andreja Plenkovića.

"Znate li što nam je jučer poručio AP iz Bruxellesa? Poručio je da su skupovi nepotrebni, da imamo vodu, plin, benzin i struju. Zamislite, 2024. godine rekao nam je da imamo struju. Znate zašto imamo? Jer imamo naše rijeke. Jer su isprva građene hidroelektrane. Ne bi trebao govoriti o struji jer deseci tisuća hrvatskih kućanstava ne mogu plaćati struju", rekla je Lana.

"Isključio je struju i svjetlo iz naših agencija, ministarstva i državnih tvrtki. Za finale sada želi isključiti iz naših medija, da tamo vlada mrak. Mediji su moje okruženje zadnjih godina, kao urednica sam prošla cijelu Hrvatsku, napravila sam stotine priča o vrijednim ljudima koji svako jutru ustaju da bi radili za svoje obitelji. Nisu napustili Hrvatsku, nego su odlučili gorjeti. Ti ljudi su svi mi. Pokazat ćemo im to 17. travnja", dodala je.

"AP kaže - ima vode, plina, benzina i struje. Tom strujom ćemo napuniti naše baterije. Rijeke pravde dolaze i pokazat ćemo im – ili HDZ ili Hrvatska", poručila je.

Pogledaji ovo Lana Pavić Zanimljivosti Tko je Livajina kuma koja je na prosvjedu prozvala Plenkovića? Krasi je više titula, a zna se i čime se sve bavi!

Prije osam godina vjenčala se s Markom Kožulom i s njim ima kćer Iris Luciju i sina Marka Aurelija, dok iz prijašnjeg braka s Branimirom Brkljačem ima kćer Laru Bornu.

Zanimljivo je i to da je Lana vjenčana kuma Iris Livaji, a supruga nogometaša Marka Livaje također je njoj bila kuma kada se udavala prvi put. Iza njih je dugogodišnje prijateljstvo.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ava Karabatić - 6 Ava Karabatić - 5 Ava Karabatić - 7 Ava Karabatić - 8 +29 Ava Karabatić - 4 Zanimljivosti Evo kako je Ava Karabatić prošla na izborima, dobila je više glasova čak i od ministrice: "Nek' smo mi živi i zdravi"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Peđa Grbin i Altana Ata Hodžić - 6 Peđa Grbin i Altana Ata Hodžić - 5 Peđa Grbin i Altana Ata Hodžić - 4 Peđa Grbin i Altana Ata Hodžić - 3 +12 Peđa Grbin i Altana Ata Hodžić - 2 Zanimljivosti Peđu Grbina samozatajna supruga podržala je poljupcima i zagrljajima pred svima u stožeru, potpuno se opustila pred kamerama!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene