skrivaju svoju privatnost

Peđu Grbina samozatajna supruga podržala je poljupcima i zagrljajima pred svima u stožeru, potpuno se opustila pred kamerama!

Peđa Grbin i Altana Ata Hodžić Peđa Grbin i Altana Ata Hodžić Marko Lukunic/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Peđa Grbin i Altana Ata Hodžić - 6 Peđa Grbin i Altana Ata Hodžić - 5 Peđa Grbin i Altana Ata Hodžić - 4 Peđa Grbin i Altana Ata Hodžić - 3 Peđa Grbin i Altana Ata Hodžić - 2 Peđa Grbin i Altana Ata Hodžić - 1 Peđa Grbin i Altana Ata Hodžić - 7 Peđa Grbin i supruga Altana - 8 Peđa Grbin Peđa Grbin +6 Peđa Grbin i supruga Altana - 6 Galerija

Peđa Grbin i Altana Ata Hodžić u stožeru SDP-a razmijenili su poljubac i zagrljaje na pozornici, a onda i zajedno zapjevali pjesmu "Put ka sreći".

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin održao je govor pred okupljenima u stožeru Rijeka pravde nakon što su objavljeni rezultati parlamentarnih izbora, gdje se pojavila i njegova supruga Altana Ata Hodžić.

Na pozornici su pali poljupci i zagrljaji, a zajedno su pjevali "Put ka sreći" Gorana Bare i Majki.

35-godišnja Altana najveća je podrška deset godina starijem Peđi, s kojim se vjenčala 2017. i zajedno imaju sina Viktora, kojeg su dobili 2021. godine.

Pogledaji ovo Miro Bulj Celebrity Pogledajte u kakvu je izdanju Miro Bulj došao u stožer, istaknuo se među kolegama u odijelima!

Vijest o njihovu vjenčanju na društvenim je mrežama objavila Sabina Glasovac, koja je tada bila Peđina stranačka kolegica, a da su zajedno, saznalo se 2016. godine kada su snimljeni u romantičnoj šetnji Pulom.

Pogledaji ovo Ava Karabatić Zanimljivosti Evo kako je Ava Karabatić prošla na izborima, dobila je više glasova čak i od ministrice: "Nek' smo mi živi i zdravi"

Detalje privatnog života ne vole otkrivati, a samozatajna Altana u javnosti se rijetko pojavljuje i prema pisanju domaćih medija radi kao medicinska sestra u jednoj zagrebačkoj bolnici.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ava Karabatić - 6 Ava Karabatić - 5 Ava Karabatić - 7 Ava Karabatić - 8 +29 Ava Karabatić - 4 Zanimljivosti Evo kako je Ava Karabatić prošla na izborima, dobila je više glasova čak i od ministrice: "Nek' smo mi živi i zdravi"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivančica Pahor u stožeru Domovinskog pokreta Ivančica Pahor u stožeru Domovinskog pokreta Ivančica Pahor u stožeru Domovinskog pokreta Ivančica Pahor +25 Poznati na špici:Ivančica Pahor Celebrity Što naša bivša misica radi u stožeru Domovinskog pokreta? I 24 godine nakon velikog uspjeha na svjetskom izboru ljepote, pravi je mamac za poglede!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene