Pokušala se sakriti, ali...

Uživa u svojoj četvrtoj trudnoći u 45. godini, a svu raskoš trudničkih oblina jedva je dočekala pokazati na plaži!

Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian - 2 Kourtney Kardashian - 3 Kourtney Kardashian - 1 Kourtney Kardashian i Travis Barker - 6 Kourtney Kardashian i Travis Barker - 5 Kourtney Kardashian i Travis Barker - 4 Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian Vjenčanje Kourtney Kardashian i Travisa Barkera - 9 Vjenčanje Kourtney Kardashian i Travisa Barkera - 5 +2 Vjenčanje Kourtney Kardashian i Travisa Barkera - 2 Galerija

Kourtney Kardashian ponosno je pokazala trudnički trbuh na jednoj od plaža egzotičnih Havaja na kojima uživa u blaženom stanju.

Kourtney Kardashian uživa u svojoj trudnoći i ponosno pokazuje već poveći trudnički trbuh, a trenutačno uživa na odmoru na Havajima, gdje su je paparazzi uočili na jednoj od plaža.

44-godišnja reality-zvijezda na sebi je nosila bikini leopard-uzorka, a pogled je sakrila iza sunčanih naočala i šilterice, no nikako nije mogla proći nezapaženo.

Kourtney je vijest da čeka dijete sa svojim 47-godišnjim suprugom Travisom Bakerom otkrila prošlog mjeseca, i to na koncertu njegova benda Blink-182 stojeći u publici i držeći u rukama natpis "Travise, trudna sam".

Kourtney i Travis, koji su s vremenom stekli zajednički nadimak Kravis, započeli su svoju romansu 2020. godine, a prije toga su godinama bili dobri prijatelji. Vjenčali su se 2022. godine, nakon dodjele nagrada Grammy, u kapelici u Los Angelesu, a oboje su priznali da su tada bili u pripitom stanju.

Mjesec dana kasnije zakonski su se vjenčali u zgradi suda u Santa Barbari, a zatim su i treći put izmijenili zavjete u bajkovitom talijanskom Portofinu.

Travis iza sebe ima dva propala braka, s Melissom Kennedy te Shannom Moakler, s kojom ima i dvoje djece, 17-godišnju Alabamu Luellu i 19-godišnjeg Landona Ashera. Kourtney je pak majka troje djece, osmogodišnjeg Reigna Astona, desetogodišnje Penelope i 13-godišnjeg Masona Dasha, a dobila ih je s 39-godišnjim Scottom Disickom, s kojim je godinama bila u burnoj vezi.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Jamora - 5 Sofia Jamora - 4 Sofia Jamora - 2 Sofia Jamora - 1 +21 Sofia Jamora - 3 Celebrity Prati je 2,8 milijuna ljudi, a sad su je razotkrile paparazzo fotke: Pratiteljima servira uređene fotografije koje su puno drugačije od stvarnosti!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Stefanija Tudor Igor i Stefanija Tudor Igor i Stefanija Tudor - 1 Igor i Stefanija Tudor - 2 +6 Igor i Stefanija Tudor - 3 Celebrity Ovaj poznati domaći par stvarno rijetko viđamo, godinama izbjegavaju medije, ali zbog Graše su napravili iznimku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene