Ups!

Ni njoj nije bilo jasno kako je uspjela ostati bez badića u moru, a čini se da ju je zbog toga malo uhvatila i panika

Kesha (Foto: profimedia) Kesha (Foto: profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kesha (Foto: profimedia) +0 Kesha na dodjeli Grammyja (Foto: Getty) - 4 Galerija

Kesha ovih dana uživa na Havajima, a jednoj od skrivenih plaža uhvatili su je i tamošnji paparazzi.

Popularna pjevačica Kesha uživa u zabavnom odmoru na prekrasnim Havajima u društvu prijateljica, a objektivi paparazza uhvatili su ju na jednoj od skrivenih plaža.

Pogledaj i ovo Elton John (Foto: AFP) Zamjerili su im se Zabranjen im ulazak u zemlju: Ovim zvijezdama ni slava ni bogatstvo nisu pomogli s vlastima

34-glazbenica pokazala je sve svoje atribute u crnom dekoltiranom badiću, a do izražaja su došle i brojne tetovaže kojima je ukrasila ruke. U jednom trenutku odlučila se zabavati ronjenjem, ali dogodila joj se neočekivana situacija kada joj je badić skliznuo i kada je umalo pokazala i više nego je htjela.

Kesha se u posljednje vrijeme rijetko pojavljuje u javnosti, no na glazbenu se scen probila već kao 18-godišnjakinja kada je potpisala svoj prvi diskografski ugovor, no iza svjetla reflektora nije sve bilo tako bajno.

Pjevačica je svojedobno otkrila kroz kakav je pakao prošla i šokirala javnost optuživši svog mentora i producenta Dr. Lukea iz diskografske kuće Sony, za dugogodišnje emocionalno i seksualno zlostavljanje.

Izjavila je da ju je prvi put silovao kada je imala 18 godina, a Dr. Luke, koji je bio zaslužan za Keshin glazbeni uspjeh, sve je optužbe negirao. Tvrdila je i da je silovao i njezinu kolegicu Katy Perry u čijem se spotu za pjesmu "I Kissed a Girl" pojavila 2008. godine

Katy nije htjela komentirati te navode, no prestala je surađivati s glazbenim producentom što je javnost protumačila potvrdom šokantnih optužbi. Kesha je s mentorom na sudu završila 2014. godine, no sve je završilo neočekivano kada je on tužio nju zbog novčanog gubitka od otkazivanja snimanja trećeg albuma i koncerata.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 6 Petar Grašo - 5 +0 Petar Grašo i Severina Nekad i sad Grašo je i prije 16 godina šarmirao sve oko sebe, pogledajte s kojim se to damama tada rado družio i pojavljivao!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović +4 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda nije odoljela selfieju s jednom od najvećih zvijezda današnjice, a njezini fanovi zaključili da su obje prekrasne!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene