Opa!

Kolinda nije odoljela selfieju s jednom od najvećih zvijezda današnjice, a njezini fanovi zaključili da su obje prekrasne!

Kolinda Grabar Kitarović - 2 Kolinda Grabar Kitarović - 2 DNEVNIK.hr 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec +0 Kolinda Grabar-Kitarović Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović na Instagramu je objavila fotografiju s Duom Lipom.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović pohvalila se fotografijama s jednom od najpopularnijih pjevačica današnjice Duom Lipom s kojom se družila na dodjeli nagrada za istaknuto vodstvo u organizaciji Atlantskog vijeća u Washingtonu.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

Kolinda je fotografije s Duom, koja je inače porijeklom s Kosova, objavila na svom profilu na Instagramu, a za nju je imala samo riječi hvale.

"Ponosna na svoje podrijetlo. Ponizna u svojoj slavi. Plemenita u ljubavi prema svom narodu. Čast mi je što sam imala priliku upoznati ovu sjajnu umjetnicu i aktivisticu, moćnog glasa za slobodu i žene diljem svijeta", napisala je Kolinda uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

"Predivne dame", "Moja kraljica, zauvijek", "Obje ste divne", "Lijepo ste to rekli", "Dvije zvijezde", poručili su joj pratitelji u komentarima.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Bohemian Rapsody Freddie Mercury (Foto: Profimedia) +0 Queen (Foto: Screenshot/YouTube) Preporuke Šest mjeseci se pripremao za smrt, a fanovima je tešku istinu otkrio tek dan prije nego što je umro: "Nestao je u roku od 24 sata"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene