veselju nema kraja

Zaljubljeni Jole posvetio romantičnu objavu supruzi Ani, a imali su još jedan razlog za slavlje!

Joško i Ana Čagalj - 1 Joško i Ana Čagalj - 1 Duje Klaric/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Joško i Ana Čagalj Joško i Ana Čagalj - 2 Joško i Ana Čagalj - 3 Joško i Ana Čagalj - 4 Joško i Ana Čagalj Joško i Ana Čagalj Joško i Ana Čagalj - 2 Joško i Ana Čagalj - 1 Joško i Ana Čagalj Joško i Ana Čagalj +9 Ana Čagalj Galerija

Joško Čagalj Jole na svojem je profilu na Instagramu čestitao Dan zaljubljenih supruzi Ani njihovom romantičnom fotografijom.

Pjevač Joško Čagalj, popularni Jole, nije propustio čestitati Dan zaljubljenih supruzi Ani.

Pogledaj i ovo Ana Čagalj - 2 "Lete mi četrdesete" Ana Čagalj proslavila rođendan u haljini dekolteom za koji treba hrabrosti, njezin Jole uputio joj je dirljivu čestitku!

Na svojem profilu na Instagramu objavio je njihovu zajedničku fotografiju uz koju je supruzi uputio romantičnu poruku.

"Najslađi od svih zvukova je glas žene koju volimo. Sretno Valentinovo svima", napisao je Jole, koji je uz Dan zaljubljenih proslavio i svoj rođendan.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jole (@joleofficial)

Jole je dan nakon Valentinova napunio 51 godinu, a fotografije s dvostrukog slavlja objavila je njegova supruga u svojim pričama na Instagramu.

Ana i Jole upoznali su se u jednom splitskom kafiću, a on je jednom prilikom otkrio čime ga je supruga očarala na prvi pogled.

"Prvi put kad sam je vidio, vidio sam dobru nogu i to što je lijepa. Što ju je odvojilo od ostalih? Legla mi je po karakteru, a kako se ja bavim humanitarnim radom ispod radara, i ona je imala tu notu. Kava jedna, druga, peta i ostalo je povijest", ispričao je pjevač za IN magazin.

Vjenčali su se 2006. godine u solinskoj crkvi Gospe od Otoka, a slavlje su nastavili u restoranu u Splitu čiji je vlasnik tada bio autor svih Jolinih pjesama Tonči Huljić. U braku su dobili četvero djece, kćeri Ivu, Emu i Tiju te sinčića Luku, koji je u obitelj stigao pred sam kraj 2019. godine.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 1 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 2 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 3 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 4 +8 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 5 Celebrity Brojni poznati Hrvati na komemoraciji za Ćiru, pojavila su se neka lica koja dugo nismo vidjeli

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Lewinsky Monica Lewinsky Monica Lewinsky Bill Clinton, Monica Lewinsky +5 Monica Lewinsky (Foto: Getty) Nekad i sad Svi je pamte kao ljubavnicu američkog predsjednika, a 25 godina nakon velikog skandala teško ju je prepoznati, izgleda bolje nego tada!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene