Povratak u prošlost

Danas su slavne glumice i prave ljepotice, a jedna je upravo otkrila kako su izgledale na početku karijere

Jessica Biel i Jessica Alba (Foto: Instagram) Jessica Biel i Jessica Alba (Foto: Instagram) instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Biel i Jessica Alba (Foto: Instagram) Jessica Alba (Foto: Instagram) Jessica Alba (Foto: IN Magazin) Jessica Alba i Cash Warren (Foto: Getty) Jessica Alba i Cash Warren (Foto: Getty) Jessica Alba (Foto: AFP) Jessica Alba i Cash Warren (Foto: Getty) Jessica Biel (Foto: AFP) Jessica Biel (Foto: Instagram) Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Instagram) +2 Jessica Biel (Foto: Instagram) Galerija

Glumica Jessica Biel na Instagramu je oduševila fanove fotografijom iz prošlosti na kojoj je i lijepa Jessica Alba.

Glumica Jessica Biel karijeru je započela kao djevojčica, početkom 1990-ih, no u svojim prvim modnim kampanjama nije bila usamljena - uz nju je bila Jessica Alba. 

Pogledaj i ovo Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Tko bi rekao da je to ona! Nosi titulu jedne od najljepših žena, ali rijetki su je prepoznali u ovakvom izdanju, iza svega se krije potresna priča!

Biel, danas majka sinčića i supruga slavnog pjevača Justina Timberlakea na Instagramu se odlučila prisjetiti svojih početaka u svijetu modelinga, a fanove je posebno razveselila podijelivši fotografiju na kojoj snima kampanju s još jednom vrlo uspješnom damom iz svijeta glume - Jessicom Albom. 

Na fotki se vidi skupina tinejdžera koji snimaju reklamnu kampanju za brend "Limited Too!". 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I know it’s the middle of summer, but THIS IS IMPORTANT. repost @JessicaAlba 🌸 @limitedtoo #FBF

Objavu dijeli Jessica Biel (@jessicabiel)

"To je bio moj prvi pravi posao kao modela. Upoznala sam Jessicu (Biel) kada sam imala 12 ili 13 godina", rekla je Alba koja je otkrila da su se upravo na snimanju te kampanje dvije glumice upoznale. 

Ove dvije ljepotice zajedno su odrastale i započele karijeru u Hollywoodu, a dijeli ih samo jedna godina razlike po starosti. Osim toga što su zajedno gradile karijeru, zajedničko im je i to što ih mnogi smatraju jednim od najljepših žena svijeta. 

Dvije Jessice istovremeno su postale i slavne, početkom 2000. počele su krstariti crvenim tepisima sve češće i češće. Biel je postala zvijezda serije "7th Heaven", najduže emitirane obiteljske drame u povijesti televizije, a Alba se probila ulogom u seriji "Dark Angel". 

Danas su ove glumice požrtvovne majke koje se sve manje i manje eksponiraju, ali njihova slava i dalje ne blijedi. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Profimedia) Kelly LeBrock (Foto: Profimedia) Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) +4 Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Celebrity Ovisnost i estetski zahvati učinili su svoje: 80-ih je bila seks simbol, no danas je neprepoznatljiva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene