ništa ne skriva

Pogledajte zašto je ova objava Jennifer Aniston skupila skoro 200 tisuća lajkova, jednim detaljem na sebi sve je oduševila!

Jennifer Aniston Jennifer Aniston Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston i Justin Theroux - 7 Jennifer Aniston i Justin Theroux - 2 Jennifer Aniston i Justin Theroux - 4 Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston i Adam Sandler - 2 +17 Jennifer Aniston i Adam Sandler - 1 Galerija

Jennifer Aniston objavila je videozapis na svome Instagramu te pokazala svoju kosu koja je imala nekoliko sijedih, a fanovi je zbog toga nisu prestali hvaliti.

Holivudska glumica Jennifer Aniston oduševila je svoje pratitelje na Instagramu novim videozapisom koji je objavila. Lijepa glumica pohvalila se novim proizvodom koji koristi za svoju kosu, a dok je pričala o njemu, njena zakopčana kosa imala je nekoliko sijedih vlasi koje ne čude obzirom na to da Jennifer ima 54 godine, a fanovi su ovim postupkom ostali oduševljeni.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

''Ima sijede, predivna je'', ''Godine joj odlično stoje!'', ''Kakva ljepotica…'' bili su neki od komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Sijede vlasi na ovoj se glumici inače teže mogu primijetiti jer od svoje mladosti njeguje plavu kosu, ali svi se slažu da pokoja sijeda nimalo ne smeta ovoj ljepotici koja se uvijek zalagala za prirodan izgled.

Iako je u svojim pedesetima, Aniston se može pohvaliti i sjajnom figurom koju održava u teretani i zdravom prehranom.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 5 Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Mateo Cvenić +27 Tara Thaller - 5 Celebrity Razvodi se jedna od najljepših Hrvatica poslije samo godinu i pol braka: ''Pokušali smo ga spasiti, ali želim reći...''

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović - 1 Sanja Vejnović Sanja Vejnović Sanja Vejnović - 4 +17 Sanja Vejnović - 3 Celebrity Tko bi rekao da joj je 61 godina? Ova naša divna glumica novom je fotografijom opet potvrdila svoju prirodnu ljepotu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene