vodila emisiju koju su obožavali

Iznenadna smrt poznate srpske voditeljice sve je šokirala, sestra se od nje oprostila riječima koje slamaju srce

Bojana Janković Bojana Janković Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Janković i suprug - 5 Bojana Janković i suprug - 4 Bojana Janković i suprug - 3 Bojana Janković i suprug - 2 Bojana Janković - 17 Bojana Janković - 15 Bojana Janković - 14 Bojana Janković - 13 Bojana Janković - 12 Bojana Janković - 11 +10 Bojana Janković - 10 Galerija

Smrt srpske voditeljice Bojane Janković sve je šokirala, 19. pronađena je mrtva u svom domu.

Srpska televizijska voditeljica Bojana Janković pronađena je mrtva u stanu u Beogradu, imala je samo 45 godina. O njenoj smrti obavješteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu koje je naredilo obdukciju. Kako se saznaje, na tijelu nisu vidljivi tragovi nasilja

Poznati Srbi i kolege ne mogu vjerovati da je više nema. 

''Danas razmišljam kako nikada neću okačiti na Instagram da je neko meni blizak napustio ovaj svet. Danas... I zato neću kačiti njenu crno-bijelu fotku. Naših miliju fotki bit će u boji. Dvije devojčice su ostale bez mame. Jedna sestra i dva brata su ostali bez sestre. Jedan bivši supružnik je ostao bez žene sa kojom je dijelio dio života i dobio dvoje dece. Mi, njeni, smo ostali bez nje. Umiri se u vječnom snu, naša Bojana'', napisala je pjevačica Katarina Sotirović na Instagramu. 

Od nje su se oprostili i s Pinka. 

''Nekadašnja voditeljica televizije Pink, Bojana Janković, iznenada je preminula 19. travnja u svom stanu u Beogradu. Javnost Srbije, njena obitelj i prijatelji ostali su nijemi od bola! Prisjetimo se njenog rada u kultnoj muzičkoj emisiji "City Club"! Bila je lijepa, neodoljiva, šarmantna i duhovita...'', napisali su. 

Potresnu poruku objavila je i njezina sestra. 

''Oduvijek i zauvijek, Ika Boka. Živjet ćeš i dalje srce moje u meni, uklesana u mom srcu, u sjećanju, u svakom dahu koji udahnem, tu si. I znam da to znaš, Boko. Svaki zrak sunca ću podijeliti sa tobom, svaki osmeh ćeš osjetiti i ti, i sve ono što čini ovaj život vrijednim. Živjet ćeš u mojoj duši zauvijek... Nas dvije to znamo'', napisala je sestra Ivana. 

Bojana je bila udana za Ognjena Jankovića, frontmena popularnog rap sastava Beogradski sindikat.

Pogledaji ovo Teodora Bjelica - 1 Celebrity Srpska glumica koja se nedavno udala za našeg nogometaša oprostila se od voditeljice koja je iznenada umrla: ''Slušam tvoje glasovne i...''

Par je posljednji put u javnosti viđen 2022. na premijeri filma "Zlatni dečko", a iste godine objavili su i da se razvode. Nakon sporazumne rastave ostali su u dobrim odnosima i zajedno brinuli o njihovo dvoje djece. Bili su u braku 15 godina.

Nakon tragične vijesti, Telegraf je stupio u kontakt s Bojaninim bivšim suprugom.

"I dalje čekam potvrde, tako da ne mogu još uvijek ništa reći. Razumite me", rekao im je Ognjen.

Pogledaji ovo Bojana Janković - 16 Celebrity Preminula je jedna od najpoznatijih srpskih voditeljica, njena posljednja objava sve je rastužila

Bojana će mnogima ostati upamćena kao voditeljica glazbene emisije "City" koju su mnogi Srbi obožavali. 

Prema pisanju Telegrafa, Bojana ima sestru blizanku, Ivanu, koja je također vodila program na Pink televiziji, a bila je dio i jednog reality programa.

I glumica Teodora Bjelica oprostila se tužnom porukom od bivše voditeljice.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 7 Lepa Brena - 6 Lepa Brena - 5 Lepa Brena - 4 +26 Lepa Brena - 3 Celebrity Najskuplji spektakl viđen na Balkanu: Pogledajte što je Lepa Brena napravila u Sarajevu i tko joj se pridružio u ovoj senzaciji!

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava rođendana Victorije Beckham - 12 Proslava rođendana Victorije Beckham - 9 Proslava rođendana Victorije Beckham - 5 Proslava rođendana Victorije Beckham - 4 +35 Proslava rođendana Victorije Beckham - 6 Celebrity Beckham iznio Victoriju na leđima s proslave njezinog 50. rođendana, fotografije su dokaz da je ovo bila fešta o kojoj će se još dugo pričati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene