Imala je samo 45 godina

Preminula je jedna od najpoznatijih srpskih voditeljica, njena posljednja objava sve je rastužila

Bojana Janković - 16 Bojana Janković - 16 Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Janković - 14 Bojana Janković - 15 Bojana Janković - 12 Bojana Janković - 13 Bojana Janković - 17 Bojana Janković - 10 Bojana Janković - 9 Bojana Janković - 8 Bojana Janković - 7 Bojana Janković - 6 +5 Bojana Janković - 5 Galerija

Srpska televizijska voditeljica Bojana Janković pronađena je mrtva u jednom stanu u Beogradu, imala je samo 45 godina.

Poznata srpska voditeljica Bojana Janković pronađena je mrtva u stanu u Beogradu.

O njenoj smrti obavješteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu koje je naredilo obdukciju. Kako se saznaje, na tijelu nisu vidljivi tragovi nasilja. Hitna pomoć je jučer oko 19 sati konstantirala Bojaninu smrt, prenosi Kurir.

Ova vijest šokirala je srpsku javnost koja ju je obožavala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Jankovic (@_bojaaana__)

Bojana je bila udana za Ognjena Jankovića, frontmena popularnog rap sastava Beogradski sindikat.

Par je posljednji put u javnosti viđen 2022. na premijeri filma "Zlatni dečko", a iste godine objavili su i da se razvode. Nakon sporazumne rastave ostali su u dobrim odnosima i zajedno brinuli o njihovo dvoje djece. Bili su u braku 15 godina.

Novinarsku karijeru je počela na BK televiziji, a potom je vodila i uređivala emisije različitih formi na Metropolisu i Pink TV-u. Okušala se i u vodama PR-a na projektima kao što je zaštita životne sredine i europske integracije, pišu srpski mediji.

Nakon duže pauze, Bojana se 2014. vratila pred kamere, na TV Prva, gdje je počela voditi emisiju "Tačno u 1". Potom je vodila emisiju ''City'' na Pinku. 

''Povratak novinarstvu, mojoj, na prvom mjestu, ljubavi, pa tek onda profesiji, nije slučajno. To je posljedica ogromne želje da radim ono što me najviše ispunjava, čini sretnom i profesionalno izaziva'', istaknula je svojevremeno, prenosi Glossy.

Njena posljednja objava na Instagramu nakon zadnjih vijesti posebno rastužuje.

Svojoj kćeri u veljači je čestitala 15. rođendan i objavila njenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Jankovic (@_bojaaana__)

A koliko je voljela provoditi vrijeme sa svojom obitelji pokazuju i njene ostale obiteljske objave. 

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Minić Matanić - 4 Helena Minić Matanić - 3 Helena Minić Matanić - 5 Helena Minić Matanić - 2 +27 Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Celebrity Supruga Dalibora Matanića prvi put u javnosti od izbijanja afere, evo kako je reagirala kad je vidjela da ju se snima  

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Goldašić u ''Tko to tamo pjeva'' - 9 Meri Goldašić u ''Tko to tamo pjeva'' - 8 Meri Goldašić u ''Tko to tamo pjeva'' - 12 Meri Goldašić u ''Tko to tamo pjeva'' - 13 +28 Meri Goldašić u ''Tko to tamo pjeva'' - 15 Celebrity Meri iz ''MasterChefa'' vratila se na male ekrane, a otkrila je što je pomislila kad je za natjecateljskim pultom primijetila kolegicu: ''Kad sam je vidjela…''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene