Što će on reći na to?

Ivana Knoll nije štedjela Neymara, evo kakvu mu je provokativnu poruku poslala, a snimila mu je i zanimljiv video

Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll Ivana Knoll - 10 +20 Ivana Knoll - 7 Galerija

Ivana Knoll oglasila se nakon pobjede Hrvatske nad Brazilom u četvrtfinalu Svjetskog nogometnog prvenstva i poslala jasnu poruku Neymaru i njegovim suigračima.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll ne krije sreću zbog prolaska Vatrenih u polufinale Svjetskog prvenstva u Katru nakon pobjede nad Brazilom, čijim je reprezentativcima nakon svega uputila i poneke provokacije.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll krenulo je! O Ivani Knoll opet su se raspisali svjetski mediji od Amerike pa sve do Afrike, evo čime je sada privukla toliku pažnju!

Ivana je tako na svojem profilu na Instagramu objavila video u kojem pleše jedan od plesova kojima su Brazilci slavili golove na terenu i pritom se zavodljivo izvija u tajicama od lateksa i grudnjaku u kojima je ujedno i pratila četvrtfinale s tribina.

"Brazil, plešite svoj pingvinski ples na putu kući", napisala je uz video.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Uz to imala je i posebnu poruku za brazilskog reprezentativca Neymara, kojemu je poraz teško pao.

"Utakmica je bila napeta kao što sam i očekivala da će biti. Očekivala sam da ćemo doći do penala, a mi smo majstori penala. Brazil tako ide kući, a mi u polufinale. A Neymaru želim sretno sljedeće prvenstvo", izjavila je Ivana za srpski Telegraf.

Ivana je ukrala sve poglede na stadionu kada je došetala na tribine u crvenom grudnjaku i tajicama od lateksa, a odmah joj je prišao i jedan od zaštitara, no nije poznato o čemu su razgovarali.

Ivana se stajlingom pohvalila i na Instagramu, gdje je uz fotke poručila: "Idemo do polufinala".

Svojim je provokativnim navijačkim izdanjima u Katru privukla pozornost svjetskih medija, no neki ih smatraju i neprimjerenima. Katarski biznismen Mohammed Hassan Al-Jefairi prozvao ju je na Twitteru zbog golišavosti, a zajedno su ovaj tjedan gostovali u emisiji slavnog britanskog voditelja Piersa Morgana. Od početka prvenstva stekla je više od 500 tisuća novih pratitelja na Instagramu te ih sada ima više od milijun.

Knoll zdušno bodri Vatrene od Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, a tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. njezine fotografije s tribina u oskudnim navijačkim izdanjima također su obišle svijet i otad je prati nadimak najseksi hrvatske navijačice.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 10 +25 Ivana Knoll - 3 Celebrity Našoj najpoznatijoj navijačici na stadionu prišao zaštitar, a pojavila se u grudnjaku i tajicama od lateksa!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale slavi pobjedu Hrvatske Kate Beckinsale slavi pobjedu Hrvatske Božićno drvce Kate Beckinsale - 2 Božićno drvce Kate Beckinsale - 4 +27 Božićno drvce Kate Beckinsale - 5 Celebrity Slavna britanska glumica nije mogla sakriti oduševljenje pobjedom Hrvatske pa je čak promijenila i prezime: ''Kate Beckinsalović''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene