problemi?

Našoj najpoznatijoj navijačici na stadionu prišao zaštitar, a pojavila se u grudnjaku i tajicama od lateksa!

Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Goran Stanzl/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 8 +19 Ivana Knoll - 4 Galerija

Ivana Knoll došla je na utakmici Hrvatske i Brazila u seksi navijačkom izdanju, a na tribinama joj je prišao zaštitar.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll u Katru vjerno bodri Vatrene na Svjetskom prvenstvu, a za utakmicu s Brazilom sačuvala je svoje najseksi izdanje dosad.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 3 nemamo komentara Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

Ivana je ukrala sve poglede na stadionu kada je došetala na tribine u crvenom grudnjaku i tajicama od lateksa, a odmah joj je prišao i jedan od zaštitara, no nije poznato o čemu su razgovarali.

Ivana se stajlingom pohvalila i na Instagramu, gdje je uz fotke poručila: "Idemo do polufinala".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Ivana je svojim provokativnim navijačkim izdanjima u Katru privukla pažnju svjetskih medija, no neki ih smatraju i neprimjerenima.

Katarski biznismen Mohammed Hassan Al-Jefairi prozvao ju je na Twitteru zbog golišavosti, a zajedno su ovaj tjedan gostovali u emisiji slavnog britanskog voditelja Piersa Morgana. Od početka prvenstva stekla je više od 500 tisuća novih pratitelja na Instagramu te ih sada ima preko milijun.

Knoll zdušno bodri Vatrene od Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, a tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. njezine fotografije s tribina u oskudnim navijačkim izdanjima također su obišle svijet i otad je prati nadimak najseksi hrvatske navijačice.

  1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +27 Nives Celzijus - 1 Celebrity Nives bodri Vatrene u kupaćem kostimu, a na poseban način odala je počast najpoželjnijem neženji reprezentacije!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier - 5 +3 Claudia Rivier - 2 Celebrity Naša najraskošnija navijačica sve je golišavija: Pokrila je samo ključne dijelove i zapalila atmosferu prije utakmice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene