Tada se nije proslavila

Naša najpoznatija navijačica prije šest godina natjecala se na izboru za Miss Hrvatske, a pogledajte kako je tada izgledala

Ivana Knoll Ivana Knoll Goran Stanzl/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll na izboru za Miss Hrvatske 2016. godine - 1 Ivana Knoll na izboru za Miss Hrvatske 2016. godine - 4 Ivana Knoll na izboru za Miss Hrvatske 2016. godine - 2 Ivana Knoll na izboru za Miss Hrvatske 2016. godine - 3 Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 12 +19 Ivana Knoll - 11 Galerija

Ivana Knoll 2016. godine sudjelovala je na izboru za Miss Hrvatske, a prije toga proglašena je drugom pratiljom na izboru za Miss Zagreba.

Ivana Knoll glavna je senzacija na Svjetskom prvenstvu u Katru i o njoj su se raspisali brojni svjetski mediji, koji je nazivaju najpoznatijom hrvatskom navijačicom.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 3 nemamo komentara Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

Tu titulu stekla je još 2018. godine tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji, kada je također zdušno bodrila Vatrene u izazovnim navijačkim izdanjima, no Ivana se u javnosti pojavila i prije toga, na izborima ljepote.

Knoll je 2016. godine sudjelovala na izboru za Miss Hrvatske, nakon što je proglašena drugom pratiljom na izboru za Miss Zagreba.

Najljepšom Hrvaticom te je godine proglašena Angelica Zacchigna, a kako je Knoll tada izgledala i koliko se do danas promijenila, možete vidjeti u našoj galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Inače, Ivanu je ovaj tjedan u svojoj emisiji ugostio i slavni britanski voditelji Piers Morgan, zajedno s katarskim biznismenom Mohammedom Hassanom Al-Jefairijem, koji je na Twitteru kritizirao njezine golišave outfite u Katru, a upravo je to i bio povod njihova zajedničkog gostovanja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Šuput ugodno iznenadila izdanjem na kakvo od nje nismo navikli, pogledajte i kako izgleda bez filtera i fotošopa!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Leticija Kovač - 4 Anica i Leticija Kovač Robert i Leticija Kovač Anica i Leticija Kovač +14 In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 8 Celebrity Kći Roberta i Anice Kovač izrasla je u pravu ljepoticu, a pokazala je i da jabuka ne pada daleko od stabla!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene