najgolišavija dosad

Naša najseksi navijačica jedva se progurala do stadiona zbog pomame koju je izazvala, a oduševila je i Japance!

Ivana Knoll Ivana Knoll Goran Stanzl/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 11 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 8 +20 Ivana Knoll - 9 Galerija

Ivana Knoll pojavila se na utakmici Hrvatske i Japana u navijačkom topiću i minici, a pred stadionom se stvorio red za fotografiranje s njom.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll glavna je zvijezda Svjetskog prvenstva u Katru.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 3 nemamo komentara Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

Na utakmici Hrvatske i Japana pojavila se u još jednom navijačkom izdanju u kojem nije mogla proći neopaženo. Nosila je topić crveno-bijelim kvadratićima koji je kombinirala s čarapama i mašnom istog uzorka, a sve je upotpunila minicom.

Pred stadionom su se okupili brojni obožavatelji koji su strpljivo čekali u redu za fotografiju s njom, čime se pohvalila u svojim pričama na Instagramu, a po dolasku na stadion odmah je objavljena na velikom ekranu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Ni na tribinama joj obožavatelji, od kojih su neki i navijači Japana, nisu dali mira i mnogi su joj prilazili s molbom za zajednički fotku, a Ivana je sa svima spremno pozirala.

Prije utakmice javila se na svojem Instagramu gdje je uputila provokativnu poruku Japancima.

"Japan, spremni smo za tebe", napisala je uz fotke na kojima jede japanski suši

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Na prethodnoj utakmici hrvatske Ivanu je na stadionu fotografirao katarski biznismen koji se o svemu oglasio i na svojem Twitteru.

"Za vašu informaciju, fotografirali su je ne zato što im se ona sviđa, već zato što im se ne sviđa način na koji je odjevena, a koji je neprihvatljiv za našu kulturu. Ovo će vam potvrditi svatko iz Katara. Vjerojatno je žele prijaviti", napisao je Mohammed Hassan Al Jefairi.

Brojni korisnici Twittera, naravno, s njim se nisu složili, a komentari su bili na strani Knoll.

Ivana je svojim provokativnim navijačkim izdanjima u Katru privukla pažnju svjetskih medija i od početka prvenstva stekla je više od 500 tisuća novih pratitelja na Instagramu te ih sada ima više od milijun.

Knoll zdušno bodri Vatrene od Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, a tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. njezine fotografije s tribina u oskudnim navijačkim izdanjima također su obišle svijet i otad je prati nadimak najseksi hrvatske navijačice.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 +26 Rita Ora - 5 Celebrity Pojavila se prekrivena samo prozirnom mrežom i bez jednog odjevnog predmeta, a sve se vidjelo i naprijed i s leđa

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 2 +25 Meghan Markle i princ Harry - 1 Zanimljivosti Neviđene snimke trudne Meghan Markle i šokantne izjave Harryja o princezi Diani u novom traileru dokumentarca od kojeg strahuje kraljevska obitelj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene