"Sayonara!"

Ivana Knoll provocira Japance uoči utakmice s Hrvatskom, uputila im je znakovitu poruku u još jednom seksi navijačkom izdanju!

Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 12 Ivana Knoll - 11 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 12 Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 9 +19 Ivana Knoll - 4 Galerija

Ivana Knoll na svojem profilu na Instagramu obratila se Japancima uoči utakmice s Hrvatskom.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll spremna je za utakmicu Hrvatske i Japana na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll krenulo je! O Ivani Knoll opet su se raspisali svjetski mediji od Amerike pa sve do Afrike, evo čime je sada privukla toliku pažnju!

Uoči utakmice javila se na svojem profilu na Instagramu, na kojem se pohvalila još jednim seksi navijačkim izdanjem, a Japancima je uputila i znakovitu poruku.

"Japan, spremni smo za tebe", napisala je uz fotke na kojima jede japanski suši u uskoj majici na bijelo-crvene kvadratiće i s velikom mašnom na glavi istog uzorka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

"Volimo te", "Idemo Hrvatska", "Sayonara Japan" neki su od brojnih komentara podrške koje je dobila ispod objave, a mnogi su primijetili i njezin raskošni dekolte.

Ivana je svojim provokativnim navijačkim izdanjima u Katru privukla pažnju svjetskih medija i od početka prvenstva stekla je više od 500 tisuća novih pratitelja na Instagramu te ih sada ima više od milijun.

Knoll zdušno bodri Vatrene od Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, a tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. njezine fotografije s tribina u oskudnim navijačkim izdanjima također su obišle svijet i otad je prati nadimak najseksi hrvatske navijačice.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 +26 Rita Ora - 5 Celebrity Pojavila se prekrivena samo prozirnom mrežom i bez jednog odjevnog predmeta, a sve se vidjelo i naprijed i s leđa

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel i Mateo Kovačić - 5 Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić, Mateo Kovačić Josip i Silvija Brozović (Foto: Instagram) +12 Silvija Brozović (Foto: Instagram) Celebrity Britanski mediji očarani suprugama hrvatskih nogometaša, evo koje su izdvojili kao najljepše!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene