Kakva privilegija

Ivana Knoll veliki je uspjeh proslavila u restoranu poznatog turskog chefa koji je postao popularan zbog posebnog načina serviranja odreska!

Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Salt Bae - 3 Ivana Knoll i Salt Bae - 1 Ivana Knoll i Salt Bae - 2 Ivana Knoll i Salt Bae - 4 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll i Salt Bae - 5 Ivana Knoll - 12 Ivana Knoll - 11 Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 8 +20 Ivana Knoll - 7 Galerija

Ivana Knoll pohvalila se fotografijom s poznatih turskim chefom koji je postao poznat specifičnim načinom soljenja mesa.

Ivana Knoll proteklih nekoliko dana glavna je zvijezda Katra, a brojni navijači žele se fotografirati s našom ljepoticom i najpoznatijom navijačicom u Hrvatskoj, ali i svijetu.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 3 nemamo komentara Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

Zgodna Ivana, dok ne prati utakmice Svjetskog prvenstva, slobodno vrijeme provodi uživajući u vrhunskim restoranima Dohe i tamošnjim ljepotama, a sad je posjetila i jedan vrlo poznati restoran pod imenom ''Nusr-Et''.

Naime, Knoll je uživala u mesu koje je specijalno za nju servirao i začinio poseban turski chef Nusret Gökçe, poznatiji pod nadimkom Salt Bae.

Knoll je snimala Nusreta dok reže i soli komad mesa, a potom je podijelila i fotografiju s njim na kojoj je zasjala u sivim tajicama i crnom topiću.

Ivana je ovom večerom proslavila i veliki uspjeh, a prešla je milijun pratitelja na Instagramu s čime se i sama pohvalila na Instagram pričama.

Podsjetimo, Salt Bae vlasnik je 15 luksuznih restorana diljem svijeta, a restorane ima, između ostalog, u Dubaiju, Londonu i Miamiju. Među obožavateljima njegova brenda su velika holivudska imena, a kod njega vole jesti David Beckham, Leonardo DiCaprio, Connor McGregor i P Diddy.

Njegovi restorani poznati su po luksuzu, ali i paprenim cijenama. U njegovu londonskom restoranu odrezak košta više od 1400 funti, a Salt Bae se proslavio prije nekoliko godina nakon što je njegov video pripreme odreska na neobičan način postao viralan. Danas se njegovo bogatstvo procjenjuje na 44 milijuna dolara.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Anita Vuković, MasterChef - 1 Anita Vuković, MasterChef - 2 Anita Vuković, MasterChef - 3 Anita Vuković, MasterChef - 4 +25 Anita Vuković, MasterChef - 5 Celebrity Simpatična Imoćanka u MasterChefu je dogurala među top 10, a evo od čijih je komentara najviše strepila: "Meni osobno najdraži član žirija, ali…"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer i Ben Affleck +15 Jennifer Lopez Celebrity Jennifer Lopez pozirala sa sestrama koje rijetko viđamo, pogledajte koliko joj nalikuju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene