"Jako sam ljubomoran"

Turski zavodnik kojeg gledamo kao preljubnika Murata u seriji "Izdaja", otkrio je sočne detalje iz privatnog života!

Isamil Demirci - 12 Isamil Demirci - 12 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Isamil Demirci - 7 Isamil Demirci - 8 Isamil Demirci - 9 Isamil Demirci - 10 Isamil Demirci - 11 Isamil Demirci - 13 Isamil Demirci - 14 Isamil Demirci - 15 Isamil Demirci - 1 Isamil Demirci - 2 +18 Isamil Demirci - 3 Galerija

Ismail Demirci glumom se počeo baviti s 23 godine, a kako kaže, nikad ne bi glumio lika sličnog sebi.

Turski glumac Ismail Demirci kojeg trenutno gledamo u seriji "Izdaja" kao nevjernog supruga Murata, za Tportal otkrio je neke detalje iz privatnog života, kao i poslove kojima se bavio prije glume. 

Kako je ispričao, radio je u internetskom kafiću pa ispričao kakvo mu je to iskustvo bilo:

"Brisao sam prašinu s monitora. Radio sam posao koji nisam volio kako bih zadovoljio obitelj. Gluma je pak krenula s laži da se pripremam za konzervatorij, a izgovorio sam je teti koja se ljutila na mene jer sam cijele dane sjedio za računalom. Na kraju sam se zaista počeo pripremati za konzervatorij. U prvom sam pokušaju uspio upisati Državni konzervatorij na sveučilištu Anadolu u Eskisehiru. Zapravo se trudim iskreno raditi svoj hobi kao posao".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ismaildemirci (@ismaildemirci)

Smatra kako njegovi scenaristi dobro znaju što on može odlumiti, a što ne. No, priznaje kako nikad nebi prihvatio ulogu koja mu je slična.

Otkrio je i kakav je u privatnom životu.

"To je vrlo teško pitanje i mislim da čovjek ne bi trebao govoriti o sebi. Poznavati ljude znači promatrati ih. Naprimjer, prosjaka kojem ću dati novac prepoznajem po iskrenosti u očima. Iskrenost prodire iz očiju, vidi se. Iz svog sam života izbacio puno neiskrenih ljudi. I ne sviđa mi se izvještačenost u svakodnevnom životu glumaca", kaže Ismail.

Turski glumac priznaje da je jako ljubomoran. Demirci je od 2017. godine u braku s glumicom Hande Soral, a prošle godine postali su roditelji malenog dječaka Alija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ismaildemirci (@ismaildemirci)

U seriji ''Izdaja'' Ismail je utjelovio lik Murata, pametnog, vrlo šarmantnog i karizmatičnog poslovnog čovjeka koji je oduvijek uvjeren da zaslužuje bolje.

Duboko u duši je narcis, no pravi se da je skroman. Dobar je suprug i otac, uspješan poslovni čovjek i odličan šef. Žene ga oduvijek gledaju jer je poželjan muškarac. On voli i poštuje Neslihan i bio je u sretnom braku. Dobio je priliku za brz društveni uspon da postane cijenjeni pripadnik svoje nove sredine. Kompleks društvene klase Murata još izjeda iznutra poput zloćudnog tumora. Ekonomski ovisi o obiteljskoj tvrtki svoje supruge. Nigdje se ne osjeća ugodno i mirno i morat će voditi velike bitke na jedinome mjestu gdje osjeća ugodu i mir.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Belma Lizdre-Kurt - 1 Belma Lizdre-Kurt - 3 Belma Lizdre-Kurt - 2 Belma Lizdre-Kurt - 4 +27 Belma Lizdre-Kurt - 5 Nekad i sad Svi je najviše pamte kao Izetovu spremačicu Bubu, život joj je obilježila teška tragedija, a evo gdje je danas

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin i Momčilo Otašević Momčilo Otašević - 1 Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 2 +16 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 1 Celebrity Momčilo Otašević nakon kraha braka s Jelenom Perčin odvažio se na veliku promjenu, sviđa li vam se njegov novi imidž?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene