Čestitke!

Naša lijepa spisateljica podijelila sretne vijesti: Postala je majka, a otkrila je i neobično ime koje su odabrali!

Ingrid Divković Ingrid Divković Ingrid Divković/Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ingrid Divković - 4 Ingrid Divković - 8 Ingrid Divković - 9 Ingrid Divković - 10 Ingrid Divković - 11 Ingrid Divković - 6 Ingrid Divković - 5 Ingrid Divković - 7 Ingrid Divković - 12 Ingrid Divković - 3 +2 Ingrid Divković - 2 Galerija

Spisateljica Ingrid Divković objavila je sretnu vijest kako je postala majka sinčića, a otkrila je i koje su mu ime partner i ona dali.

Spisateljica Ingrid Divković podijelila je sretne vijesti na svom Instagram profilu.

Ona i partner Dario postali su sretni roditelji malenog sinčića, a Ingrid je otkrila kako su mu dali ime Val.

"Utopit ću se od ljubavi u tebi, najdragocjeniji Valu našega života. 12.08. 2022. na svijet je došao naš voljeni sin VAL SEDER i jedino što od ove šarene palete emocija mogu napisati jest - hvala ti, zahvaljujući tebi i mojoj ljubavi, tatici Dariju imam sve!'' napisala je u opisu fotografija.

Ingrid je podijelila tri fotografije: jednu na kojoj se vidi bebina ručica, druga na kojoj je ispred mora Ingrid pozirala s trudničkim trbuhom te treća koja pokazuje ušiveno ime Val u bebinu posteljinu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑰𝒏𝒈𝒓𝒊𝒅 𝑫𝒊𝒗𝒌𝒐𝒗𝒊𝒄 (@ingrid_divkovic)

Spisateljica je ubrzo promijenila i opis svog Instagram profila te u već postojeće natuknice dodala i ovu: ''Valova mama'' uz emotikon bijelog srca.

Divković je prošle godine zbog prekida veze bila u centru pažnje domaćih medija, a onda je pričala kako se sa svojim bivšim dečkom razišla u mirnim okolnostima.

Novog partnera i oca djeteta predstavila je na Instagramu u listopadu prošle godine.

Domaća spisateljica nikada nije krila da je u konstantnoj potrazi za ljubavi, koja joj je vječna inspiracija za knjige i blog koji redovito piše.

U veljači ove godine s pratiteljima je podijelila vijest o trudnoći uz fotografije na kojima pozira sa svojim partnerom i na kojima je pokazala trudnički trbuh.

"Kako mislite, tek miriše na proljeće? Pa ja sam još početkom zime novim životom u sebi procvjetala. Bože, hvala TI. Nas troje je vrijedilo čekati", napisala je u opisu fotki, a uslijedila je lavina čestitki.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +4 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Omiljeni Čombe objavio fotku sa svojom mezimicom, pa sve raznježio: "Jao, pa ona je med medeni!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene