Dugo ih nismo vidjeli!

Bili su jedan od najmoćnijih parova i prebrodili su veliki seks-skandal, a malo tko bi ih prepoznao na najnovijim fotkama

Barack Obama, Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) Barack Obama, Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Barack Obama, Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) +0 Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) Galerija

Hillary i Bill Clinton nekad su bili prvi par SAD-a, kada je cijeli svijet doznao za njegovu aferu s Monicom Lewinsky, a u zadnje vrijeme se rijetko pojavljuju u javnosti.

Bivši predsjednik SAD-a, Bill Clinton, i njegova supruga Hillary nekad su bili glavna tema u medijima, a u zadnje ih vrijeme viđamo baš rijetko.

Pogledaj i ovo Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) ne viđamo je često Prošle su 23 godine od njezina seks-skandala s predsjednikom, a evo kako najpoznatija ljubavnica na svijetu izgleda danas

Sada su ih paparazzi ulovili tijekom šetnje u Hamptonsu, gdje imaju vikendicu, a iako su se pokušali sakriti ispod kapa, nisu mogli proći neopaženo.

Par je otputovao izvan grada povodom Billova 75. rođendana, a njihove nove fotke s plaže odmah su preplavile društvene mreže gdje je nekad najmoćniji par na svijetu postao predmet izrugivanja, a na meti se posebno našla Hillary,

"Gledajući fotografije Billa i Hillary s plaže siguran sam da dobro jedu", "Nešto mi govori da Amerikanci vjerojatno ne bi trebali slušati njezine savjete o zdravlju", "Ako se želi ponovno kandidirati za predsjednicu, možda bi trebala izbjegavati deserte", neki su od brojnih komentara na račun izgleda bivše prve dame na Twitteru, a mnogi su komentirali i kako je čudno što šeta dva mera ispod supruga.

Slavni par snimljen je samo nekoliko tjedana prije nego što bi na Netflix trebala izaći serija o Billovom velikom seks-skandalu s njegovom pripravnicom u Bijeloj kući Monicom Lewinsky.

Radi se o novoj sezoni popularne kriminalističke serije "American Crime Story" koja će nositi naziv "Impeachment", a zanimljivo je da je Lewinsky jedna je od producentica.

O njezinoj aferi s bivšim predsjednikom svijet je doznao 1998. godine, a Monicu su tada iz Bijele kuće prebacili u Pentagon jer su njezini nadređeni smatrali da previše vremena provodi s predsjednikom. Kasnije je priznala da je imala devet odnosa s Clintonom u Ovalnom uredu Bijele kuće.

Nakon što je njihova afera izašla na vidjelo, Bill je porekao sve što mu se stavljalo na teret. U ožujku prošle godine dao intervju u kojem je spomenuo Lewinsky te je istaknuo kako mu je žao što se sve onda događalo, a rekao je i kako je u to vrijeme bio pod velikim pritiskom.

Clintona će u seriji koja prati njegovu aferu utjeloviti Clive Owen, a Hillary će glumiti Edie Falco, dok je uloga Monice Lewinsky pripala Beanie Feldstein.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) +7 Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Celebrity Utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena svijeta pronašao je u 31 godinu mlađoj manekenki koja ga je potpuno očarala!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Instagram) +3 Nicole Kidman (Foto: AFP) Preporuke Nicole Kidman skinula se do kraja i snimila vruće scene s 20 godina mlađim kolegom, zbog golih scena ranije se našla u problemima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene