Ljubav cvjeta

Skrivali su se mjesecima, a zatim potajice vjenčali: Slavni par sada će po drugi puta stati pred oltar?

Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Seal (Foto: AFP) Heidi Klum i Vito Schnabel (Foto: AFP) Heidi Klum (Foto: Instagram) Heidi Klum i Bill Kaulitz (Foto: Profimedia) Tom Kaulitz i Heidi Klum (Foto: AFP) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: AFP) Heidi Klum (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) +5 Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Galerija

Slavna manekenka Heidi Clum i njezin suprug Tom Kaulitz pripremaju se za svoje drugo vjenčanje.

Jedna od najljepših žena svijeta, zanosna Heidi Klum nedavno je šokirala viješću da se ponovno udala - i to za 16 godina mlađeg Toma Kaulitza. 

Pogledaj i ovo Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Trenuci opuštanja Udala se za 17 godina mlađeg pa se skinula u toples: Fotografi je uhvatili bez gornjeg dijela badića

Heidi se u Toma zaljubila nakon što je prekinula vezu s 31-godišnjim trgovcem umjetnina Vitom Schnabelom. Brak s Tomom joj je treći po redu, prije njega je bila udana za Rica Pipina od 1997. do 2002., a za glazbenika Seala od 2005. do 2014. godine, s kojim ima i troje djece. 

Svoju treću bračnu sreću ljepotica je potražila u rukama gitarista grupe Tokio Hotel, a nakon što su se vjenčali u Los Angelesu na tajnoj ceremoniji, sretni par sada priprema i drugu svadbu. Kako je na njihovom malom privatnom obredu u Los Angelesu bilo tek nekoliko uzvanika, sada par želi napraviti veliki party za sve one koji su im važni, pa su se odlučili po drugi puta vjenčati na Capriu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

limoncello all day 💛

Objavu dijeli Heidi Klum (@heidiklum)

Da su veselice i zdravice već počele očito je i po Instagram objavi lijepe Heidi. Naime, objavila je snimku na kojoj sa svojim suprugom nazdravlja tradicionalnim talijanskim alkoholnim pićem - limoncellom. 

Sudeći prema njihovim zaljubljenim fotkama, par ne može biti sretniji no što je. 

Paparazzi su ih sada uhvatili i kako brodicom dolaze do ekskluzivog resorta. Par se ljubio i izmjenjivao nježnosti, a Heidi je na sebi imala i prekrasnu prozračnu haljinu kao stvorenu za ljetno vjenčanje. 

Očekuje se da će se druga ceremonija održati svakog časa pa ovaj par fotografi i novinari prate u stopu. Navodno će na vjenčanju biti oko 100 uzvanika, većinom slavnih faca iz svijeta glazbe, filma i mode. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger (Foto: Profimedia) Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger (Foto: AFP) +4 Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger (Foto: AFP) Zanimljivosti Od prodavača kupona do avionske karte za Havaje koja mu je potpuno promijenila život

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene