Na udaru kritika

Krenulo po zlu - 'Kraljica srca je prikazana kao bezveznjača!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Film o princezi Diani, koju glumi Naomi Watts, donosi priču o posljedne dvije godine života ove princeze. U tom periodu bila je u ljubavnoj vezi s Hasnat Khan koji tvrdi da je njihov odnos u filmu sasvim krivo prikazan.

Naomi Watts i film o princezi Diani u kojem ona glumi nikad prežaljenu britansku princezu nakon premijere u Londonu i Parizu našao se na meti kritika.

Film se temelji na knjizi “Diana: Her Last Love” autorice Kate Snell u kojoj Kate tvrdi kako je Diana posljednje dvije godine života bila ludo zaljubljena u kardiokirurga Hasnata Khana.

Filmski kritičari bili su jako oštri u svojim recenzijama filma pa je tako David Edwards u listu Mirror napisao: 'Kraljica srca je prikazana kao ‘bezveznjača’ koju bi na cesti zaobišla čak i Bridget Jones'.

Pogledaj i ovo Naomi Watts To je ona? Slavna plavuša drastično promijenila izgled i odrekla se svog zaštitnog znaka, evo zašto ju nije lako prepoznati!

>> Svi su joj gledali samo u... ma što joj je to na nosu?!

Oglasio se i spomenuti ljubavnik princeze Diana koji tvrdi kako je radnja cijelog filma konstruirana na lažima i tračevima.

'Znam da je prije snimanja filmska ekipa razgovarala s mojim prijateljima i rodbinom, ali većina informacija i događaja u filmu netočna je i utemeljena na tračevima', tvrdi Hasnat Khan.

Ne opovrgava da su bili zaljubljeni, ali način na koji je njihova ljubav prikazana u filmu redatelja Olivera Hirschbiegela sasvim je iskrivljena slika odnosa kakav je imao s Dianom.

'Kada smo bili zajedno, nismo se grlili onako kako je to prikazano u filmu, nismo ni razgovarali kao princeza i liječnik nego kao Diana i Hasnat. Jednostavno, sve je pogrešno predstavljeno, čak i mjesta na koja smo zalazili', tvrdi Hasnat.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene