Samozatajni splitski par

Evo kako izgleda supruga Mladena iz TBF-a! S njim se u javnosti nikad ne pojavljuje, a prije dvije godine u tajnosti su dobili i sinčića

Mladen Badovinac - 2 Mladen Badovinac - 2 Nikola Vilic / CROPIX 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Badovinac - 1 Mladen Badovinac - 1 Mladen Badovinac - 2 Mladen Badovinac TBF - 4 TBF - 3 TBF - 1 In Magazin: TBF - 3 Mladen iz TBF-a In Magazin: TBF - 2 +7 In Magazin: TBF - 1 Galerija

Mladen Badovinac iz TBF-a u javnosti se prvi put pojavio sa svojom suprugom Anom, evo kako izgleda.

Mladen Badovinac iz TBF-a od prvog dana krije privatni život kao zmija noge. Iako se i sam vrlo rijetko pojavljuje u javnosti, sada je u izlazak izveo svoju tajanstvenu suprugu.

Bračni par stigao je na premijeru predstave ''Crvene vode'' u Splitu, a fotografi su ih uhvatili na ulasku u kazalište.

Mladen je nosio džemper crvene boje dok je njegova supruga nosila kožnu jaknu i omotala se šalom, a dok su se probijali kroz ljude čvrsto su se držali za ruke.

Iako se o njoj malo zna, poznato je da se Mladenova supruga zove Ana, a vjenčali su se u Makarskoj 2019. godine uz 70-ak članova rodbine i prijatelja, otkrio je jednom prilikom Mladen za Story.

2021. godine u siječnju na svijet im je stigao sinčić Vedran, a ostatak svog privatnog života reper i njegova draga čvrsto drže za sebe.

Podsjetimo, Mladen je uz kolegu Sašu Antića član grupe TBF koja je već godinama jedna od najpopularnijih hip/hop grupa u Hrvatskoj.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi i Sofi Martinez - 3 Lionel Messi i Sofi Martinez - 2 Lionel Messi i Sofi Martinez - 4 Lionel Messi i Sofi Martinez - 1 +29 Sofi Martinez - 3 Celebrity Širi se video zbog kojeg su mnogi uvjereni da se Messsijevom braku loše piše, neki situaciju uspoređuju s Piqueom i Shakirom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Joško i Franka Gvardiol - 1 Franka i Lorena Gvardiol Lorena i Franka Gvardiol - 2 Lorena, Franka i Joško Gvardiol - 2 +26 Lorena, Franka i Joško Gvardiol - 1 Celebrity Znate li tko je ovaj neodoljivi dječak s fotografije? Nakon nogometnog prvenstva u Kataru postao je svjetska senzacija!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene