Novi život u Americi

Utegnula se u uski korzet i jedva održala obline na mjestu, a dečko nije prestajao zuriti u dekolte

Dua Lipa Dua Lipa PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dua Lipa Galerija

Dua Lipa u uskom je korzetu izašla na večeru s Anwarom Hadidom, a par je plijenio pažnju na svakom koraku.

Britanska pjevačica Dua Lipa uživa u svom novom američkom životu otkako se preselila u Kaliforniju kako bi bila bliže svom dečku Anwaru Hadidu, s kojim provodi svaki slobodni trenutak.

Pogledaj i ovo showbuzz nezgodni trenuci Ovako to izgleda kad jednu od najvećih zvijezda uhvate pijanu, pogledajte fotke koje bi sigurno najradije izbrisala

Golupčići se zaista rijetko kad odvajaju, pa su tako ovih dana snimljeni u večernjem izlasku u Los Angelesu, za koji je 24-godišnja pjevačica odabrala hrabru odjevnu kombinaciju. Naime, Dua je prošetala u uskom ružičastom korzetu koji je njezine grudi stavio u prvi plan, a čini se da je Anwar tom prizoru teško odolio. Barem ako je suditi prema fotografijama u kojima ne može skinuti pogled s oblina svoje djevojke.

Dua Lipa je u Kaliforniju stigla nakon ukidanja karantene u SAD-u i preselila se u Anwarov stan jer se bojala da se još dugo neće vidjeti ako se situacija u svijetu s pandemijom pogorša, piše The Sun.

"Isprva je bilo teško doći do SAD-a, a ona je svjesna otežanosti putovanja i pravila karantene ako će ponovno putovati iz zemlje u zemlju. Ali Dua poznaje mnogo ljudi u Los Angelesu, kao i Anwar, koji tamo živi već neko vrijeme, pa se osjeća optimistično. Boravak u SAD-u sjajan je za njezinu karijeru i nove pjesme", izjavio je izvor blizak pjevačici.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Cattrall (Foto: Getty Images) Kim Cattrall (Foto: Profimedia) Kim Cattrall (Foto: Profimedia) Kim Cattrall (Foto: Profimedia) +2 Kim Cattrall (Foto: AFP) Zanimljivosti Razuzdana zavodnica iz "Seksa i grada", koja iza sebe ima tri propala braka, i u sedmom desetljeću ostavlja bez daha

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene