neodoljiva kim

Razuzdana zavodnica iz "Seksa i grada", koja iza sebe ima tri propala braka, i u sedmom desetljeću ostavlja bez daha

Kim Cattrall (Foto: Getty Images) Kim Cattrall (Foto: Getty Images) getty images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Cattrall (Foto: Getty Images) Kim Cattrall (Foto: Profimedia) Kim Cattrall (Foto: Profimedia) Kim Cattrall (Foto: Profimedia) Kim Cattrall (Foto: AFP) Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall (Foto: Getty) +0 Kim Cattrall (FOTO: Getty) - 3 Galerija

Kim Cattrall je zbog uloge Samanthe Jones postala planetarno popularna kao raskalašena žderačica muškaraca te je postala i sinonim za uspješnu ženu spremnu tražiti ono što želi.

Američko-kanadska glumica Kim Cattrall najpoznatija je po ulozi Samanthe Jones u popularnoj seriji "Seks i grad", a za ulogu je dobila pet nominacija za nagradu Emmy i četiri za Zlatni globus.

Kim Cattrall je zbog uloge Samanthe Jones postala planetarno popularna kao raskalašena žderačica muškaraca te je postala i sinonim za uspješnu ženu spremnu tražiti ono što želi.

Kim je rođena u Liverpoolu, ali se s obitelji preselila u Kanadu kada je imala tek tri godine. Godinama se selila na relaciji Liverpool - Courtenay, a sa 16 godina preselila se u New York kako bi ostvarila glumačku karijeru. Akcijski triler "Ružin pupoljak" bio joj je prvi film, no Kim je dugo godina nakon toga tražila svoje mjesto u Hollywoodu. Najzapaženija uloga prije "Seksa i grada" bila joj je ona u "Policijskoj akademiji", a 1998. godine život joj se potpuno promijenio kada se na malim ekranima pojavila kao Samantha.

Cattrall je i prije te uloge njegovala damski stil, koji je samo još više naglasila ulaskom u ekipu "Seksa i grada". Osim u serijama i filmovima Cattrall se pojavljivala i u brodvejskim produkcijama, a danas se bavi i TV produkcijom, dok sve rjeđe glumi. Njezine su posljednje dvije velike uspješnice, očekivano, filmovi "Seks i grad".

Danas slavi 64. rođendan, a ova slavna dama i dalje fascinira svojim besprijekornim izgledom. Fatalna plavuša i danas njeguje stil žene koja zrači senzualnošću, no privatni život nije ju mazio. Pred oltar je stala triput, a za djecu nije željela ni čuti upravo zbog svoje karijere, baš poput Samanthe Jones.

U bračnu je luku prvi put uplovila 1977. godine s Larryjem Davisom, no dvije godine kasnije brak im je poništen. Kim je svoj drugi brak uspjela nešto dulje održati na životu, pa se tako udala 1982. i ostala u braku dugih sedam godina. Za vrijeme te bračne veze s Andreom J. Lysonom Kim je živjela u Njemačkoj, gdje je naučila tečno govoriti jezik. Treći brak došao je mnogo kasnije, očito je Kim bila potrebna pauza. Udala se 1998. i ostala u braku šest godina s jazz-basistom Markom Levinsonom. Taj brak urodio je plodom - knjigom "Zadovoljstvo: Umjetnost ženskog orgazma."

Ranih osamdesetih povezivali su je s kanadskim premijerom Pierreom Elliottom Trudeauom, no par nikada nije potvrdio vezu. Ni obiteljski život nije joj bio sjajan.

Kim je 2018. godine na društvenim mrežama potražila pomoć javnosti rekavši kako joj je brat nestao. Tragično, glumičin brat pronađen je mrtav samo nekoliko sati kasnije. Osim bračnih i obiteljskih oluja Kim je proživjela i raskol s prijateljicama i kolegicama iz "Seksa i grada." Slavne glumice danas navodno ne mogu ni sjediti u sobi zajedno, a kamoli snimati. Uzrok svađama bio je novac, tj. to što su se Kim i njezine kolegice osjećale potplaćeno u odnosu na Sarah Jessicu Parker, najveću zvijezdu hit-serije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene