Prelijepa plavuša!

Zvijezdi posljednje utakmice Dinama srce je ukrala kći bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca!

Luka Ivanušec - 1 Luka Ivanušec - 1 Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 12 Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 11 Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 10 Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 9 Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 8 Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 7 Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 6 Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 5 Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 4 Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 3 +9 Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 2 Galerija

Ključni igrač posljednje utakmice Dinama bio je Luka Ivanušec, koji ljubi kćer nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca Davora Vugrinca.

Dinamo je sinoć uvjerljivo pobijedio kazahstansku Astanu, a igrač utakmice, koji je za naš klub zabio čak tri gola, bio je Luka Ivanušec.

Nakon toga Luka je postao glavna tema medija, a onaj nježniji spol od uspjeha u sportu malo više zanima nešto drugo, njegov ljubavni status.

Nažalost, brojne će se djevojke razočarati jer je Ivanušec već nekoliko godina u vezi s Tijom Vugrinec, kćeri nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca i najefikasnijeg golgetera HNL-a Davora Vugrinca.

Ivanušec i Vugrinec upoznali su se u rodnom Varaždinu, a kako su hrvatski mediji ranije pisali, prvi su se put u javnosti zajedno pokazali na božićnom domjenku Dinama 2019. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Ivanušec (@lukaivanusec)

Sudeći po objavama na Ivanuščevu Instagramu, u slobodno vrijeme vole putovati, ali o svojoj vezi ne otkrivaju previše.

O Tiji se ne zna puno, ali očito je da i ona voli sport i nogomet. Sa svojim dečkom nogometašem za vrijeme pandemije u kući je zaigrala glavomet, a simpatični videozapis na kojem nogometnu loptu jedno drugome dodaju glavama Luka je objavio na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Ivanušec (@lukaivanusec)

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 6 Megan Fox - 7 Megan Fox - 4 Megan Fox - 3 +28 Megan Fox - 2 Celebrity Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum - 2 Leni Klum - 1 Heidi i Leni Klum Leni Klum +14 Leni Klum Celebrity Kći Heidi Klum u toplesu pokazala katastrofalne opekline od sunca, fotografirala se samo u tangama: ''Očito nisam koristila dovoljno kreme za sunčanje...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene