još su zajedno!

Zaludio je žene diljem svijeta, no ostao je vjeran ljepotici koja ga je osvojila prije nego što je postao planetarno popularan

Damiano David i Giorgia Soleri - 1 Damiano David i Giorgia Soleri - 1 Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Damiano David i Giorgia Soleri - 2 Damiano David i Giorgia Soleri - 3 Damiano David i Giorgia Soleri Damiano David i Giorgia Soleri - 1 Damiano David i Giorgia Soleri - 2 Damiano David i Giorgia Soleri - 3 Damiano David i Giorgia Soleri - 4 Damiano David i Giorgia Soleri - 5 Damiano David i Giorgia Soleri - 6 Damiano David i Giorgia Soleri - 7 +1 Damiano David i Giorgia Soleri - 8 Galerija

Damiano David snimljen je u Rimu sa svojom dugogodišnjom djevojkom Giorgiom Soleri, a fotografi su ih ulovili u trenucima nježnosti.

Frontmen talijanske grupe Maneskin, 24-godišnji Damiano David, nakon pobjede na Eurosongu 2021. uživa status miljenika žena, no njegovo srce već šest godina pripada samo jednoj.

Pogledaj i ovo showbuzz iskreno o svemu Seksi Talijan s Eurosonga priznao zašto je tek sada otkrio da ima curu i što ga je mučilo: "Nemam više što skrivati..."

Damiano je u sretnoj vezi s tri godine mlađom talijanskom autoricom i influencericom Giorgiom Soleri, a fotografi su ih ovaj tjedan ulovili u Rimu u trenucima nježnosti.

Par je na ulici izmjenjivao poljupce, a zatim su se zajedno uputili u poznatu trgovinu nakita Cartier, čime su potaknuli i nagađanja o mogućim zarukama.

I Georgia je vrlo popularna u Italiji i na Instagramu je prati više od 700 tisuća ljudi, a često dijeli romantične fotografije s Damianom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Giorgia Soleri (@giorgiasoleri_)

Prije dvije godine na društvenoj mreži otkrila je i kako je seksualno fluidna, što znači da je jednako privlače i žene i muškarci, a tom je objavom tada izazvala pravu raspravu.

Inače, Giorgia i Damiano svoju su vezu skrivali od javnosti čak četiri godine, a potvrdili su je gdje drugdje nego na Instagramu.

Damiano je sa svojim bendom nakon Eurosonga pokorio cijeli svijet, a nedavno su objavili svoj treći album "Rush!", kojim osvajaju glazbene ljestvice.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban - 1 Gordana Boban - 2 +5 Gordana Boban - 3 Nekad i sad Sjećate se Ivane iz "Lud, zbunjen, normalan"? Pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u kultnoj seriji! 2

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Adelaide Cottage Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 4 +20 Kate Middleton - 3 Zanimljivosti Isplivale fotografije prve kuće Kate Middleton, pogledajte sobicu i skromno zdanje u kojem je živjela do 13. godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene