divno!

Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

Chrissy Teigen i John Legend Chrissy Teigen i John Legend Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen Chrissy Teigen Chrissy Teigen Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) +0 Chrissy Teigen i John Legend Galerija

Chrissy Teigen rodila je 13. siječnja, a pjevač John Legend je sretnu vijest potvrdio na koncertu.

Slavna manekenka Chrissy Teigen i suprug John Legend dobili su treće dijete. 

Pogledaj i ovo showbuzz Sve za pet minuta pažnje! Dvostruki prorezi kao da su joj stvarali problem, nije baš odabrala jednostavnu haljinu za važan događaj!

Pjevač je na svom privatnom koncertu otkrio kako nije spavao cijelu noć jer je njegova supruga Chrissy rodila.

"Kakav blagoslovljeni dan", izjavio je John te dodao da je i dalje preplavljen emocijama, te pun energije i sreće. 

Fanovi koji su bili na koncertu sretnu vijest podijelili su na Twitter profilu, a par još uvijek nije otkrio spol ni ime bebe.

Inače, Chrissy Teigen i John Legend zaljubili su se tijekom snimanja njegovog spota za pjesmu "Stereo", a pred oltar su stali 2013. godine i zajedno imaju dvoje djece.

Manekenka je 2020. godine pretrpjela i veliki gubitak. Samo mjesec dana nakon što je objavila da sa suprugom Johnom Legendom čeka dijete, doživjela je spontani pobačaj.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić +27 Martina Tomčić Celebrity Martina Tomčić objavila je fotografiju poljupca sa suprugom kojeg rijetko pokazuje, čini se da su zaljubljeni kao i prvog dana!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput - 6 Celebrity Bujni dekolte Maje Šuput pao u drugi plan pored komada odjeće koji rijetko vidimo na njoj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene