Opasna Busty

Srušio se dok je gledao njezin nastup: Evo kako je počela karijera žene koja grudima lomi sve oko sebe

Busty Heart (Foto: Nova TV) Busty Heart (Foto: Nova TV) nova tv 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Busty Heart (Foto: Nova TV) - 8 Busty Heart (Foto: Nova TV) - 10 Busty Heart (Foto: Nova TV) - 6 Busty Heart (Foto: Nova TV) - 5 Busty Heart (Foto: Nova TV) - 4 Busty Heart (Foto: Nova TV) Busty Heart (Foto: Nova TV) Busty Heart (Foto: Nova TV) Busty Heart (Foto: Nova TV) Busty Heart (Foto: Nova TV) +1 Busty Heart (Foto: Nova TV) Galerija

Busty Heart bujnim grudima razbija sve što joj se nađe na putu, a svojom jedinstvenom vještinom drži i svjetski rekord.

Amerikanka Susan Sykes, poznatija i po umjetničkim imenom Busty Heart, svojim osebujnim talentom i pojavom izaziva šok gdje god da dođe i pokaže svoje umijeće.

Pogledaj i ovo Nenad Ceskovic (Foto: Nova TV) Spektakularna večer Svi nastupi na jednom mjestu: Neshvaćeni performer, opasan talent i Zlatni gumb po drugi put!

Naime, Busty svojim grudima razbija sve što joj se nađe na putu i ostavlja sve u nevjerici prilikom izvođenja karate poteza tim dijelom svog tijela. Njima u komadiće pretvara drvene letvice, limenke, pa čak i lubenice.

Njezino pojavljivanje u hrvatskoj inačici showa "Supertalent" nije prvo, dosad je nastupila u stranim verzijama showa, kao i u brojnim drugim emisijama. Nakon nastupa dobiva tisuće poziva i poruka od gledatelja koji se čude njezinoj vještini koja je neke koštala i života. Naime, jednom je prilikom čak proglašena nacionalnom prijetnjom u Americi jer se jedan gledatelj tada srušio od posljedica srčanog udara dok je gledao njezin nastup u jednoj televizijskoj emisiji, prenosi Metro.uk.

"Super je, ali ne bih se volio naći iza nje kada potrči za autobusom", zaključio je jedan od njezinih obožavatelja.

Busty se inače bavi i glumom, ostvarila je uloge u filmovima "The Dictator" i "Deported". Svoj nadimak zaradila je još u srednjoj školi, a priznala je da je neko vrijeme imala velike komplekse zbog izgleda, odnosno zbog velikog poprsja.

Njezina karijera počela je bujati davne 1986. godine na utakmici Boston Celticsa.

Susan je dobila besplatne karte, a one su bile numerirane pored NBA zvijezde Johna Salleyja.

Kada su se kamere okrenule prema njemu, Susan je počela tresti grudi i to je bilo sasvim dovoljno da se pročuje o njoj, odnosno o njezinu tjelesnom adutu koji je na pozornici našeg Supertalenta razbijao limenke, palicu, ali i lubenicu na kojoj je isprintana slika Bilmanove glave.

Svoj talent razbijanja stvari grudima njeguje od 23. godine i u tome drži svjetski rekord.

Više o Supertalentu čitajte OVDJE.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene