''Prvo sam primijetio...''

Prva dama Crne Gore zbog nezgodnog detalja na haljini glavna je tema rasprava, a predsjednik očajnički spašava stvar!

Jakov i Milena Milatović Jakov i Milena Milatović Platforma X 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jakov i Milena Milatović Jakov i Milena Milatović - 1 Jakov i Milena Milatović - 2 Jakov i Milena Milatović - 3 Jakov i Milena Milatović - 4 Jakov i Milena Milatović - 5 Jakov i Milena Milatović - 6 Jakov i Milena Milatović - 7 Jakov i Milena Milatović - 1 Jakov i Milena Milatović - 2 +3 Jakov i Milena Milatović - 3 Galerija

Društvenim mrežama širi se fotografija prve dame Crne Gore Milene Milatović zbog jednog detalja koji nikome nije mogao promaknuti.

Bradavice prve dame Crne Gore Milene Milatović postale su glavna tema društvenih mreža zbog njezina nezgodnog modnog odabira.

Naime, predsjednik Jakov Milatović sa suprugom je prisustvovao svečanom prijemu u Cetinju povodom Dana državnosti Crne Gore, a ona je za tu prigodu odabrala svečanu žutu haljinu koja je pripijena u području grudi i mnogi su pomislili da su joj se ocrtale bradavice.

"Malo vulgarno za jednu prvu damu", "Prvo sam primijetio bradavice pa tek onda da nosi haljinu, da je haljina zlatne boje, da je na slici i jedan muškarac, da je u stvari na slici bračni par Milatović", "Neukusno", neke su od brojnih kritika s Twittera, no bilo je i puno onih koji su Mileni stali u obranu.

"Lijepa žena, majka troje djece. To je jedino što vidim", "Žena još uvijek doji bebu, i meni se to događalo, na to ne možeš utjecati", "Jedino vulgarno ovdje je vaše komentiranje", komentirali su drugi.

Naposljetku je i predsjednik pokušao stati u obranu svojoj supruzi.

"Moram razočarati tvitersku javnost. Ne radi se o tjelesnom, već o tekstilnom", napisao je Jakov, a pratitelji su ga u komentarima kritizirali da se bavi glupostima.

Inače, Jakov i Milena zajedno imaju troje djece, kćeri Saru i Anu te sina Davida. Milena je direktorica financija i ekonomskih poslova u Crnogorskom elektroprijenosnom sistemu, a na tu je poziciju došla dok je njezin suprug bio ministar gospodarskog razvoja.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za glumca Mirsada Tuku, Tatjana Šojić Komemoracija za glumca Mirsada Tuku, Gordana Boban Komemoracija za glumca Mirsada Tuku, Gordana Boban Tatjana Šojić +18 Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Celebrity Zvijezde serije Lud, zbunjen, normalan snimljene u teškim trenucima, dugo ih nismo vidjeli, a jednu više nije lako prepoznati

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić - 2 Mia Kovačić - 1 Mia Kovačić - 11 Mia Kovačić, 2005. godina +25 Mia Kovačić - 1 Celebrity Prekrasna Mia Kovačić sve je iznenadila fotografijom s ljetovanja kojom je pokazala sebe u izdanju na koje nismo navikli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene