imaju troje djece

Tko je nova prva dama Crne Gore? Suprug ju je dugo skrivao od javnosti, a sada je privukla svu pozornost

Jakov i Milena Milatović - 1 Jakov i Milena Milatović - 1 Amir Hamzagic/Pixsell 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jakov i Milena Milatović - 1 Jakov i Milena Milatović - 2 Jakov i Milena Milatović - 2 Jakov i Milena Milatović - 4 Jakov i Milena Milatović - 3 Jakov i Milena Milatović - 3 Jakov i Milena Milatović - 4 Jakov i Milena Milatović - 5 Jakov i Milena Milatović - 6 Jakov i Milena Milatović - 7 +1 Jakov i Milena Milatović Galerija

Milena Milatović nova je prva dama Crne Gore i bila je najveća podrška suprugu Jakovu tijekom izbora.

Novi predsjednik Crne Gore je Jakov Milatović, ekonomist i bivši ministar gospodarskog razvoja u prvoj vladi nastaloj nakon parlamentarnih izbora održanih u kolovozu 2020.

Uz Milatovića je tijekom kampanje i izbora često stajala njegova supruga Milena Milatović, koja je sada postala prva dama.

Prije izbora Milatović je uspješno skrivao svoju suprugu od javnosti, a sada je privukla veliku pažnju javnosti.

Milena je direktorica financija i ekonomskih poslova u Crnogorskom elektroprijenosnom sistemu. To je mjesto dobila dok je njezin suprug bio ministar. Par zajedno ima troje djece, kćeri Saru i Anu te sina Davida.

Njihovo treće dijete, kćer Anu, Milena je rodila prije samo dva mjeseca.

Poznato je i da nova prva dama Crne Gore na tekućem računu ima nešto više od 3000 eura, a tamošnji mediji pisali su i da je u prosincu prošle godine zaradila 909 eura.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Milena Milatovic (@milena.radinovic)

Podsjetimo, Milatović je u nedjelju pobijedio na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori osvojivši oko 60 posto glasova, dok je njegov protukandidat i dosadašnji predsjednik Crne Gore Milo Đukanović osvojio oko 40 posto.

Inauguracija novog crnogorskog predsjednika može se očekivati sredinom svibnja.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana i Mario Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 2 Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 1 Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt - 4 +26 Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt - 3 Celebrity Pogledajte trenutak kad su sestre Zaninović otkrile da su prevarile žiri: ''A sad da ja vama nešto kažem!''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Madison De La Garza i Demi Lovato Madison De La Garza Madison De La Garza - 1 Madison De La Garza i Demi Lovato +11 Madison De La Garza i Demi Lovato Nekad i sad Sjećate se preslatke Juanite iz "Kućanica"? Evo kako izgleda danas, snašla ju je i tipična sudbina dječjih zvijezda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene