pristižu čestitke

Sretne vijesti u obitelji pjevačice kojoj se život potpuno promijenio nakon odlaska iz Hrvatske, a više je nije lako ni prepoznati!

Nikol Bulat Nikol Bulat Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nikol Bulat - 2 Nikol Bulat - 3 Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 3 Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat Nikol Bulat - 7 Nikol Bulat - 6 Nikol Bulat - 4 Nikol Bulat - 3 +2 Nikol Bulat - 2 Galerija

Bivša članica grupe Feminnem Nikol Bulat otkrila je da je rodila sina, ali ime koje će dati dječaku još nije otkrila.

Bivša članica grupe Feminnem i influencerica Nikol Bulat otkrila je sretne vijesti na svom Instagramu.

Pogledaj i ovo Feminnem i Marija Mirković Kada žene osvajaju grad! Feminnem i Marija Mirković vam za Dan žena poklanjaju suradnju koju ćete brzo zavoljeti!

Uz fotografiju na kojoj drži bebu sređena od glave do pete otkrila je kako je rodila sinčića, ali još nije otkrila koje mu je ime nadjenula.

''Dobro došao kući, dječače moj'', napisala je u opisu fotografije na kojoj je djetešce omotano u bijelu dekicu i s bijelom kapicom na glavi dok se odmara u majčinu naručju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nikolxxnikol

Njezini pratitelji u komentarima su joj počeli čestitati, a pjevačica je sina dobila s devet godina mlađim partnerom nogometašem Ivanom Šunjićem.

Šunjić i Nikol već godinama žive u Londonu, a da čekaju bebu, bivša feminemka pohvalila se prije mjesec dana. Pozirala je s osmijehom na licu u bodiju koji je istaknuo njezin trudnički trbuščić.

Inače, nakon glazbene scene Nikol je završila kazneno pravo, a zatim postala influencerica koja oduševljava svojim modnim izričajima, no mnogi bi je danas teško prepoznali da je sretnu na ulici jer se u međuvremenu zaista promijenila.
Vezu s Ivanom skriva od očiju javnosti, no koliko je u Londonu sretna i ispunjena, ipak na svoj način pokazuje na Instagramu, gdje je prati više od 97 tisuća obožavatelja.

Podsjetimo, u vrijeme razlaza s bivšim članicama grupe Femminem, Nedom Parmać i Pamelom Ramljak, kružile su priče da se djevojke nisu nikako slagale, pa je tako suradnji došao kraj. Nikol se nakon toga posvetila studiju prava i samostalnoj karijeri. 2011. godine objavila je pjesmu "Strašno ti stojim", koja je neko vrijeme bila hit u domaćim klubovima, a nastala je u suradnji s glazbenim producentom Costijem Ioniteom, koji inače surađuje sa Shakirom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković i Marco Cuccurin +25 Filip i Paula Tonković Celebrity Pobjednicu "Plesa sa zvijezdama" iz publike je bodrio zgodni muž, za kojeg se udala lani nakon deset godina veze!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 7 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 11 Emotivni Marco Cuccurin - 6 +30 Emotivni Marco Cuccurin - 4 Celebrity Marco Cuccurin odrastao je u neimaštini, pretrpio je težak gubitak, a cijeli život nosio se i s predrasudama: "Teško je u Hrvatskoj biti različit!"  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene