Ne pati previše

Slomio srce slavnoj pjevačici, pa brzo pronašao drugu: Glumca uhvatili s kolegicom?

Andrew Garfield i Aisling Bea (Foto: Twitter) Andrew Garfield i Aisling Bea (Foto: Twitter) Twitter 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Andrew Garfield i Aisling Bea (Foto: Twitter) Aisling Bea (Foto: AFP) Aisling Bea (Foto: AFP) +0 Rita Ora (Foto: AFP) Galerija

Rita Ora ostala je slomljenog srca nakon prekida s glumcem Andrewom Garfieldom.

Pjevačica Rita Ora navodno je ponovno ostala slomljenog srca.

Pogledaj i ovo Rita Ora i Andrew Watt (Foto: Profimedia) A drugi Andrew? Slavna pjevačica pohvalila se prijateljima da ima novog dečka, a u hotel je došla s bivšim

28-godišnja glazbena senzacija podrijetlom s Kosova, nedavno je prekinula 4-mjesečnu romansu s holivudskem glumcem Andrewom Garfieldom koju je držala podalje od očiju znatiželjne javnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Iako par nikada nije potvrdio svoju vezu, nekoliko su puta viđeni zajedno, a romansu je prekinuo glumac s obrazloženjem da "želi voditi privatniji život".

"Božićne praznike su proveli zajedno i doista je mislila da je među njima sve u redu. Njezina karijera se razvija odlično i ona živi u središtu pozornosti, no Andrew želi živjeti život daleko od bliceva fotoaparata."

Pjevačica se trudila držati njihovu vezu podalje od društvenih mreža, no ništa nije moglo promijeniti njegovo mišljenje. Navodno je problem bila i činjenica da je pjevačica krenula na turneju po Australiji, što je paru dodatno otežavalo odnos.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by COSSAC (@studio_cossac) on

No čini se kako glumac ne planira previše patiti i gubiti vrijeme, jer je dan nakon vijesti o prekidu s Ritom viđen u jednom londonskom kazalištu s kolegicom Aisling Beaom s kojom se očito odlično zabavio.

Aisling je prije otprilike godinu dana prekinula vezu s glumcem Michaelom Sheenom, koji ima kćer s još jednom glumicom, Kate Beckinsale.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aisling Bea (@weemissbea) on

Andrew je s Ritom posljednji put viđen u prosincu prošle godine, a prije toga je bio godinama u vezi s Oskarovkom Emmom Stone. Par je proveo zajedno ukupno 5 godina, od 2010. do 2015. godine s nekoliko prekida.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Madison Beer (Foto: Profimedia) Madison Beer (Foto: Profimedia) Madison Beer (Foto: Getty Images) Madison Beer (Foto: Getty Images) +4 Madison Beer (Foto: Getty Images) Celebrity Jedva obuzdala bujne grudi: Za ovu atraktivnu brinetu kažu da je jedna od najljepših mladih pjevačica

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Instagram) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: PR) Parovi u Plesu sa zvijezdama 2019 (Foto: PR) Ples sa zvijezdama (Foto: PR) +6 Marko Mrkić, plesni partner Viktorije Đonlić Rađa (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Reakcija Dine Rađe na senzualan ples supruge Viktorije i njezinog plesnog partnera je sve!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Priestly i Luke Perry (Foto: Profimedia) Jason Priestly (Foto: Profimedia) Jason Priestly i Luke Perry (Foto: Getty Images) Jason Priestly i Luke Perry (Foto: Getty Images) +3 Luke Perry i Jason Priestley (Foto: Getty Images) Celebrity Jason Priestly jedva smogao snage da se oprosti od najboljeg prijatelja: "Laku noć, slatki prinče"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene