Nova epizoda

Zora dubrovačka: Maris je u potpunom šoku kad sazna da je Jana - Menčetić

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pročitajte što vas čeka u večerašnjoj epizodi serije Zora dubrovačka.

ZORA DUBROVAČKA
20.10 sati

Pogledaj i ovo showbuzz Kraj 1.lipnja Veliko finale: Dvostruka trudnoća, vjenčanje i nasljedstvo

Nakon bezuspješnog pokušaja mirenja sa Šiškom, Dijani jedinu nadu pruža činjenica da im je godišnjica braka. No, baš na njihovu godišnjicu, Šiško i Dijana zateknu Dživa kako sječe stabla na svojoj novo kupljenoj zemlji te se Šiško i Dživo ponovo sukobljavaju. Sluđen svim događajima i ljubomorom, Šiško shvaća da je vrijeme da otvoreno pita Dijanu: Je li ikad požalila što je s njim u braku? Dijana je tužna i razočarana što je Šiško, zbog sukoba sa Dživom, zaboravio na njihovu godišnjicu braka, pa umjesto da zajedno slave 25 godina ljubavi, vrijeme provode u konfliktu zbog Dživa i zemlje.

Maris je u potpunom šoku kad sazna da je Jana - Menčetić. Jana ju protjera iz kuće i obeća joj da nikada neće napustiti Vilu koja joj pripada rođenjem. Šokirana Maris odlazi sestri Gloriji u nadi da će joj ova kazati da to nije istina. No, na njenu žalost, Gloria potvrđuje ljubavnu priču Magdalene i Petra.

Rastresenu Maris pred stanom dočekuje Martin koji joj još jednom brani da se pojavljuje u Vili. Nakon njegovih provokacija, Maris mu govori kako Jana nije što on misli da jest, što Martina motivira da je prati i pod prijetnjom smrću natjera da progovori. Maris se slama i pod pritiskom odaje Martinu da Jana ne nosi njegovo dijete. Martin je u nevjerici i zahtijeva od Maris da mu kaže tko je otac djeteta.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene