Zora dubrovačka

Boris prvi put otvoreno pokazuje emocije prema Maris

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serija 'Zora dubrovačka' i večeras donosi nova uzbuđenja.

Budite uz Novu TV od 21:10 sati i uživajte u novim zapletima radnje serije 'Zora dubrovačka' koja je osvojila Hrvatsku.

Pogledaj i ovo showbuzz Zora dubrovačka Deša odbija Filipovu pomoć!

Deša konfrontira Filipa koji joj priznaje da je odgovoran za manjak lijekova u bolnici. Govori Deši da ih je uzeo kako bi njima spasio nekome život, ali ne otkriva kome.

Miho u konobi dočekuje Mara kao pravog heroja. Maro ne propusti napomenuti da je Judita jednako zaslužna za njihov herojski podvig. Usprkos svemu, Šiško je i dalje hladan prema Juditi, a nakon incidenta sa Dživom, i samoj Juditi postaje nelagodno biti blizu Šiška.

Maro i Šiško dobivaju nalog da sutra zorom moraju na Srđ. Judita je ponosna na svog Mara, ali i zabrinuta. Dvoje zaljubljenih noć prije Marova odlaska provode na plaži, gdje joj Maro obećava da će se vratiti.


Nakon što ga je Deša odbila, Dživo prisiljava Maris da spava s njim. Boris čuje njihovu svađu te odvlači pozornost lupanjem. Maris odlazi na tavan i zatiče Borisa na podu, u bolovima, bijesnog zbog Dživovog ponašanja te on prvi put otvorenije pokazuje emocije prema Maris.

Dok Dživo zaziva Maris i kreće prema tavanu, bijesan Boris želi se obračunati sa Dživom. Maris ga ipak uspije smiriti te on i dalje ostaje skriven na tavanu. Ipak, Boris joj otkriva da što prije želi otići s tavana Vile Menčetić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene