Traži odštetu

Zlostavljala kućnu pomoćnicu? 'Zvala me glupačom i luđakinjom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što ju je tužila dadilja, sad je protiv nje tužbu pokrenula i kućna pomoćnica.

Osam mjeseci nakon što ju je zbog maltretirana tužila dadilja, glumica Sharon Stone ponovo se našla u sudskoj parnici. Naime, ovog puta je tužbu digla njezina kućna pomoćnica jer ju je, kako tvrdi, Sharon tjerala na teški fizički rad dok je bila bolesna, a omalovažavala ju je i verbalno govoreći joj da je glupača i luđakinja.

Pogledaj i ovo Sharon Stone - 2 ''Upoznala sam smrt izbliza'' Legendarna glumica prisjetila se stravičnog iskustva, pogreška doktora 2001. godine skoro ju je koštala života

Tako Angelica Castillo traži nedefinirani iznos odštete za svu fizičku i psihičku bol koju je pretrpjela dok je radila za Sharon.

>> Omalovažavala i iskorištavala dadilju svoje djece?

Prema tužbi, kućna pomoćnica je ozlijedila leđa dok je dizala teške torbe i stvari obavljajući kupnju za Stone, a nakon toga joj je liječnik rekao kako se treba neko vrijeme odmarati u krevetu, međutim, glumica je zahtjevala da se odmah idući dan vratim na posao i nosim teške stvari dok je ona radila premještaj i preuređenje svoje velike kuće.

Nekoliko mjeseci kasnije dogodio se još jedan incident. Prema riječima kućne pomoćnice, i dalje je bila u bolovima jer se nikako nije oporavila od ozljeda kralježnice, ali je glumica na nju odlučila vikati jer radi presporo te joj je govorila da je 'lijena glupača' i 'luđakinja'. Naposljetku joj je dala otkaz u listopadu 2012. godine nakon što je tamo radila 2 godine.

'Ova tužba je bizarna i suluda. Gospođa Castillo nikad nije otpuštena, a i danas su troškovi njezinog zdravstvenog osiguranja pokriveni od strane gospođe Stone', izjavio je odvjetnik slavne glumice za američke medije.

Ovo je već druga tužba protiv slavne glumice. Dadilju Erlindu Elemen početkom prošle godine Sharon Stone je otpustila nakon što je tražila da joj glumica plati prekovremene sate.

Erlinda ju je tužila za nepravedno otpuštanje, vrijeđanje njena filipinskog porijekla i za otkaz koji je dobila nakon što je tražila da joj se plati prekovremeni rad.

Sharon je zabranila Erlindi da puno govori pred njezinim sinovima Roanom, Lairdom i Quinnom jer nije htjela da počnu govoriti s Erlindinim filipinskim naglaskom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene