"Ja to ništa ne razumijem"

Gibonni otvorio Instagram, pa pojasnio što ga je natjeralo na to: "Sve što si budemo govorili, to mora ostati tajna, to je moj plan!"

Gibonni - 4 Gibonni - 4 DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gibonni - 4 Gibonni - 3 Gibonni - 1 Gibonni - 2 Zlatan Stipišić - Gibonni (Foto: Dnevnik.hr) Zlatan Stipišić Gibonni (Foto: Dnevnik.hr) +0 Gibonni (Foto: IN Magazin) Galerija

Zlatan Stipišić Gibonni je otvorio profil na Instagramu i obradovao tisuće obožavatelja, a broj pratitelja mu raste iz minute u minutu.

Naš glazbenik Zlatan Stipišić Gibonni iznenadio je i razveselio svoje vjerne obožavatelje nakon što je otvorio profil na Instagramu, gdje ga je trenutačno zapratilo više od tri tisuće ljudi.

Pogledaj i ovo Zlatan Stipišić Gibonni "Imao sam sreću" Pogledajte kako izgleda samozatajna Gibonnijeva supruga, upoznali su se kao djeca, a jedno ga je vrijeme i ona uzdržavala

Gibonni dosad nije bio aktivan na toj popularnoj društvenoj mreži, a svoje razloge aktiviranja profila pojasnio je i u videu koji je objavio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zlatan Stipišić Gibonni (@gibonniofficial)

"Alo, ljudi moji, vidiš, otvorili smo Instagram, ja to ništa ne razumijem, očekujem od vas da mi šaljete savjete što tu treba raditi. A ja sam to mislio ovako, da Facebook bude nešto što svi mogu vidjeti, a da Instagram bude samo za nas, da sve što budemo ovdje govorili, vi meni i ja vama, to mora ostati tajna. To je neki moj plan. Nadam se da nećemo neke uljeze pustiti u ovu priču. Instagram sam morao napraviti zato što mi stalno netko nešto vadi iz konteksta i gura rečenice u usta koje ne postoje. Ovo mi je jedini način samoobrane. Ljudi, vidimo se i tamo i vamo. Instagram kreće. Pozdrav", rekao je Gibonni.

"Napoko i ovo je naravno sve tajno", "Mora ostat tajna. Meštar od pera", "Imaš Meštre zagrljaj od Austrije, do Vele Luke, Splita i nazad", Nije tako komplicirano kako izgleda, dobro došao", "Bravoo, napokon", "Samo laganini", "Jaooo umirem Od smijeha, dobro došao na Instagram", "Učit ćemo zajedno", "Obogatio si Instagram", poručili su mu obožavatelji i ohrabrili ga u komentarima.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Gigi i Bella Hadid (Foto: AFP) Gigi i Bella Hadid (Foto: Profimedia) Gigi i Bella Hadid (Foto: Profimedia) +0 Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Celebrity Slavne sestre pozirale kao od majke rođene i srušile društvene mreže, a fotka je zbog jednog detalja poprilično jeziva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene