Nije joj bilo lako

Umiljata slatkica postala je buntovnica sklona skandalima: Posrnula glumica danas ovako izgleda!

Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) Paris Hilton i Lindsay Lohan (Foto: Getty Images) Paris Hilton i Lindsay Lohan (Foto: Getty Images) Paris Hilton i Lindsay Lohan (Foto: Getty Images) Paris Hilton i Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) Lindsay Lohan (Foto: AFP) Lindsay Lohan (Foto: AFP) Lindsay Lohan (Foto: AFP) +0 Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) Galerija

Slatkica koja se pretvorila u buntovnicu, Lindsay Lohan mnogi pamte po njezinim ranim ulogama. Znate li što danas radi?

Ako ste odrastali ranih 2000-ih ili kasnih 1990-ih velike su šanse da se dobro sjećate crvenokose slatke djevojčice iz Disneyevih hit-filmova za djecu i mlade. 

Pogledaj i ovo showbuzz Cure detalji Misteriozna smrt slavne glumice: Istraga pokazala brojne nepravilnosti!

Američka glumica, pjevačica i model Lindsay Lohan karijeru je započela upravo u kultnoj komediji "Zamka za roditelje"iz 1998. u kojem je utjelovila jednojajčane blizanke. S tek 12 godina ova preslatka djevojčica crvene kose i pjegavog lica postala je zvijezda preko noći, a Hollywood je se nije mogao zasititi. 

U svojim tinejdžerskim godinama glumi u nizu uspješnica - "Šašavi petak", "Kraljica škole" i "Opasne djevojke", a već 2004. izdala je i svoj prvi glazbeni album "Speak". 

Njezina je karijera puna uspona i padova, profesionalnih i ljubavnih krahova, ali i uzleta. 

Djetinjstvo provedeno pod svjetlima reflektora i pred objektivima fotoaparata nisu dobro utjecali na ovu glumicu, pa je iz faze umiljate slatkice prešla u fazu buntovne alkoholičarke. Za Lohan je posebno pogubno razdoblje bilo ono 2007. kada je uhvaćena kako vozi pod utjecajem droge i alkohola. 

Crvenu kosu obojila je u tamno smeđu te se počela intenzivno družiti s bogatom i problematičnom nasljednicom Paris Hilton. Litre alkohola i neograničene količine droge na tulumima koje je Lohan pohodila učinili su svoje - završila je u klinici za odvikavanje. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#omg “seriously! You just wet my new TAPE INS!” 😢 “everyone report to the gymnasium IMMEDIATELY!” - MG #🖤

Objavu dijeli Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Nakon dugotrajne borbe s ovisnošću i stalnih skandala i okršaja s paparazzima, Lindsay je 2008. ponovno postala zvijezda tabloida i to zbog svoje lezbijske veze s DJ-icom Samanthom Ronson. Više od godinu dana Lohan i Ronson bile su nerazdvojne, da bi na posljetku ipak priznale kako su u sretnoj vezi. 

Iako su neki mislili da će ju pronađena ljubavna sreća smiriti - to se nije dogodilo. Zakleta party djevojka Lohan nastavila je izlaziti i to takvim tempom da je postalo posve normalno vidjeti ju onesviještenu na ulicama ispred klubova. Upravo u jeku vrhunca svojeg partijanja, počelo se šuškati i o tome da je glumica teško bolesna. 

Naime, njezine fotografije u bikiniju otkrile su zastrašujuću istinu da je Lohan bulimičarka. Težak poremećaj u prehrani naštetio je njezinom sveopćem zdravlju, pa se mlada glumica na neko vrijeme morala povući iz javnog života i pobrinuti sama za sebe. 

Uz sve to, Lohan je morala odslužiti i jednodnevnu zatvorsku kaznu zbog vožnje pod utjecajem opijata, a dodatno je kažnjena i time što je morala ići na sastanke obitelji kojima je netko poginuo zbog pijanih vozača. Sudac je na taj način želio Lohan naučiti vrijednu lekciju da nikada ne sjeda za volan pijana ili  nadrogirana jer ne ugrožava samo svoj život već i druge vozače. 

No - Lohan nije naučila ništa iz tog iskustva pa je ponovivši svoj prekršaj osuđena na 90 dana zatvora. Može zahvaliti samo svom zvjezdanom statusu što doista nije završila iza rešetaka, pa joj se nakon prve presude sud ipak smilovao i odredio joj obvezno psihijatrijsko liječenje. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#freckles

Objavu dijeli Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Niti to nije pomoglo jer je 2010. nekoć slatka curica osuđena na 4 mjeseca zatvora zbog krađe zlatne ogrlice. Pomislili biste da zvjezda poput nje ima sve i nema potrebu krasti, no Lohan je poklekla pred niskim strastima i zbog toga ponovno završila u sudnici. 

Zbog svega navedenog, njezina je karijera očekivano jako patila. Iako je dobivala projekte, Lohan bi se često dogodilo da ju producenti i redatelji otpuste sa snimanja filma jer nisu željeli kvariti ugled svog projekta s toliko problematičnom glumicom. 

Danas se Lindsay vratila korijenima - ponovno ima crvenu kosu koja ju je proslavila, a navodno se odrekla i alkohola. Živi i radi u Londonu gdje glumi u kazališnim predstavama te i dalje pohodi celebrity događaje na koje je pozivaju zbog stare slave. 

Na najnovijim fotografijama ovu slavnu damu mnogi ne bi ni prepoznali. Snimljena je kako šeće grčkim otokom, a osim njezine crvene kose - gotovo sve ostalo u vezi nje se promijenilo. Nekoć ljubiteljica šljokica, sada je odjevena u crno i maslinasto zeleno. Kompletan životni i stilski zaokret.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧸

Objavu dijeli Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

  1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) +4 Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Celebrity Je li ovo najprovokativnija fotografija koju je naša zgodna voditeljica dosad objavila?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene