Markantan i šarmantan!

Ljubio je samo ljepotice, nijedna ga još nije smirila, a na prvi pogled je jasno s kojim ga holivudskim glumcem uspoređuju!

Nevjera - 4 Nevjera - 4 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nevjera - 4 Galerija

Caner Cindoruk u seriji "Nevjera" igra jednu od glavnih uloga i jedan je od najpopularnijih turskih glumaca, međutim privatni život krije samo za sebe.

Caner Cindoruk markantni je turski glumac kojeg trenutačno imamo priliku pratiti u hit-seriji "Nevjera". Jedan je od najpopularnijih glumaca u svojoj zemlji, o čemu svjedoči brojka od 1,2 milijuna pratitelja na njegovu profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo showbuzz gledamo ga u hit-seriji Zgodni glumac za kojim su djevojke poludjele dolazi iz vrlo moćne obitelji, rijetki bi pogodili u čemu najviše uživa

42-godišnji Caner s njima dijeli trenutke iz svojeg života, što pogotovo raduje njegove brojne obožavateljice, koje s nestrpljenjem čekaju svaku novu objavu, a koje su ga i prozvale turskim Georgeom Clooneyjem. 

Caner detalje svojeg ljubavnog života nastoji zadržati što dalje od znatiželjne javnosti, ali prema pisanju turskih medija, navodno je trenutačno slobodan, a iza njega su veze sa Selin Sekerci, s kojom je bio 2018. godine, s Farah Zeynep Abdullah godinu dana ranije, s Gökçe Bahadir bio je od 2013. do 2015., a s Ebru Özkan od 2009. do 2013. godine.

Turski je glumac, osim po televizijskim serijama, poznat i po svojim kazališnim predstavama i igranim filmovima, a najveću mu je slavu donijela uloga Silahtara Mustafa-paše u televizijskoj seriji "Muhtesem Yuzyil Kosem".

Iako je studirao poslovnu administraciju, Canera je uvijek privlačila gluma, a od mladih je dana organizirao i režirao vlastite predstave. Čini se da je to naslijedio jer je njegov ujak Erdal Cindoruk poznati kazališni glumac, a otac Zafer Doruk je pisac kratkih priča te dvostruki dobitnik nagrade Orhan Kemal Story.

"Kad sam bio dijete, imali smo financijskih poteškoća, ali moje djetinjstvo bilo je puno nade i radosti. Uvijek smo imali poseban odnos prema umjetnosti. Moj ujak Erdal Cindoruk bio je glumac i on me je uveo u kazalište, a moj otac je pisac", izjavio je Caner u jednom od intervjua za Ten minute.

A Canerove nove avanture u ulozi Volkana Arslana ne propustite već u novoj epizodi "Nevjere" u programu Nove TV. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene