Velika drama

Njegov život je uništen – obitelj ga izolirala!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ne želi više biti dio najpoznatijeh showa na svijetu.

Rob Kardashian ne želi više biti dio slavnog showa 'Keeping Up With The Kardashians' jer, kako kaže, taj mu je show uništio život.

Pogledaj i ovo Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Velika promjena Nekad zgodni zavodnik koji izbjegava medije napravio je iznimku i stao pred kamere, ovako više ne izgleda

Nakon što je propustio vjenčanje svoje sestre Kim Kardashian, Kris Jenner imala je planove pripremiti intervenciju za svog sina.
27-godišnji Rob Kardashian punio je stranice medija nakon što je propustio važan događaj te je umjesto na vjenčanje otišao u Los Angeles.

Nešto nije u redu s njim - treba mu stručna pomoć!

'Rob smatra da je show uništio njegovu obitelj i da menadžerica Kris Jenner stalno ima neke nove planove koji uključuju njezine kćeri. Na njegovo ponašanje također utječe to što se veoma udebljao. Iako se trudi redovito vježbati, njegove prehrambene navike veoma su loše. On je u stvari samo jako usamljen', rekao je izvor.

Nakon tog društvenog ispada, Rob je izbrisao sve postove sa Twitter profila što je veoma zabrinulo njegovu majku Chris. Zabrinuta je za njegovo psihičko zdravlje i smatra da mu treba

'Kim i Rob nisu razgovarali mjesecima. Ona smatra da je on lijen i da sramoti cijelu obitelj svojim fizičkim izgledom. Nakon što su stigli u Paris prije vjenčanja, sestra mu je rekla da ide u razgledavanje grada što je on odbio. Na to se ona veoma naljutila', objasnio je izvor, piše Radar Online.

Kap koja je prelila čašu bila je Kimina izjava da Rob širi medijima negativne priče o njoj, što je njega veoma povrijedilo.

Kim se udala, Kourtney i Khloe snimaju 'Kourtney & Khloé Take The Hamptons', a mama Kris radi planove bez njega i upravo se zato Rob osjeća veoma usamljeno.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene