ŽENE IZ SJENE

SUPRUGE MOĆNIH POLITIČARA Brižne majke koje drže 'tri kantuna' kuće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maša Petrov, Ana Karamarko i Sanja Orešković supruge su najmoćnijih ljudi u državi.

One su u pozadini, ali jednako su važne. Supruge najvažnijih muškaraca u Hrvatskoj prave su ljepotice. Iako se generalno skrivaju od medija i fotografa, teško ih je ne primijetiti. Tomislav Karamarko, Božo Petrov i Tihomir Orešković u braku su sa zgodnim damama.

Pogledaj i ovo Ana Karamarko (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Neprepoznatljiva Karamarkova supruga prije 25 godina: ''Ajme! Ljepotica rasna!''

1. Ana Karamarko

Prezgodna Ana privlači pažnju gdje god se pojavi. Bilo bi to tako i da nije supruga potpredsjednika Vlade i čelnika HDZ-a, jer je zaista riječ o vrsnoj ljepotici. Osim toga, Ana ima iza sebe uspješnu karijeru, a poznata je i kao borac za prava životinja. Uza sve, majka je malene Katarine, koju je na svijet donijela u listopadu prošle godine.

2. Maša Petrov

Zgodnu učiteljicu iz Metkovića šira javnost upoznala je na ovogodišnjoj dodjeli Porina. Maša Petrov zablistala je u društvu svog supruga Bože. Božo i Maša roditelji su troje djece, a prijatelji potpredsjednika Vlade kažu kako je Petrov Mašu osvajao godinama te se radi o zaista velikoj ljubavi.

3. Sanja Orešković

Najmanje se zna o Sanji Orešković, supruzi premijera Tihomira Oreškovića. Krhka i elegantna plavuša izgledala je sjajno tijekom posjete prinčevskog para - Charlesa i Camille. Elegantna i odmjerena Sanja pokupila je simpatije javnosti! Dok Orešković godinama gradi karijeru, kod kuće je posvećen obitelji. Kako i ne bi bio, kada je tijekom braka sa lijepom Sanjom dobio četvero djece.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene