Bez srama

Lopovi ne zaziru ni od glazbenih legendi: Željko Bebek i njegov bend žrtve su kradljivaca

Željko Bebek (Foto: PR) Željko Bebek (Foto: PR) PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Bebek (Foto: PR) Željko Bebek +0 Željko Bebek Galerija

Legendarni pjevač grupe "Bijelo dugme" žrtva je kradljivaca koji su mu ukrali vrijednu opremu.

Poznati pjevač Željko Bebek slovi za jednog od kultnih pjevača regije, no čini se da ga slava i ugled nisu uspjeli zaštititi od beskrupuloznih lopova koji su mu provalili u kombi i njemu i njegovom bendu ukrali vrijednu opremu. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Željko Bebek ''desio se taj klik'' Posebna veza Željka Bebeka i Dubrovnika: ''Pokazuje se da smo bili jedno za drugo, o razlici u godinama nikad nismo razmišljali''

Bebek se o svemu oglasio na Facebooku gdje je napisao i popis stvari koje su mu ukradene te zamolio za pomoć bilo koga tko ima kakvo saznanje o tome gdje se ukradene stvari nalaze. 

"Bendu Željka Bebeka provaljeno je u kombi u Zagrebu te je ukradena oprema od BASS GITARISTE i GITARISTE, te razne sitnice (mikrofoni, kablovi, koferi, stalci i sl.) iz istog. U nastavku je popis opreme koja nam je ukradena te molimo sve koji imaju bilo kakva saznanja o istoj, nalete na oglas, prije kupnje iste ili slične opreme provjerite serijske brojeve i slično, javite nam se. Svaka informacija dobro nam je došla te se unaprijed zahvaljujemo", piše u objavi na službenoj Facebook stranici benda.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene