Svi im zavide na ljubavi!

Ovako izgleda supruga Željka Samardžića, s kojom je 40 godina u braku, a koja se u javnosti vrlo rijetko pojavljuje!

Željko Samardžić i supruga Maja - 2 Željko Samardžić i supruga Maja - 2 Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Samardžić i supruga Maja - 2 Željko Samardžić i supruga Maja - 1 Željko Samardžić i supruga Maja - 3 Željko Samardžić Željko Samardžić na Fusion festivalu - 1 Željko Samardžić na Fusion festivalu - 2 Željko Samardžić na Fusion festivalu - 3 Željko Samardžić na Fusion festivalu - 4 Željko Samardžić na Fusion festivalu - 1 Željko Samardžić na Fusion festivalu - 2 +8 In Magazin: Željko Samardžić - 1 Galerija

Željko Samardžić sa suprugom Majom ima tri kćeri, u braku su 40 godina i obitelj mu je najveća podrška.

Regionalni pjevač Željko Samardžić sa suprugom Majom rijetko se pojavljuje u javnosti - ona mu se tu i tamo pridruži tijekom gostovanja u nekoj emisiji.

Pogledaj i ovo Željko Samardžić dosta je utjecalo na njegov život Željko Samardžić progovorio o teškoj bolesti s kojom se bori: "Sve sam morao promjeniti"

U braku su 40. godina, a zajedno imaju tri prekrasne kćeri, od kojih jedna čak pjeva kao Željkov prateći vokal.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Željko Samardžić (@zeljko_samardzic)

Samardžić često u medijima priča o odnosu sa svojom suprugom, a za srpske medije jednom je prilikom ispričao i kako je bilo perioda kada i nije bilo tako lako, ali su ih prebrodili.

"Sve oko nas rezultat je naše ljubavi, razumijevanja i uvažavanja, počevši od prvog dana, kada smo, kao mladi, do ušiju zaljubljeni, jedno drugom glasno rekli da", izjasnio se pjevač.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Željko Samardžić (@zeljko_samardzic)

Upoznali su se u Mostaru, koji je ujedno i njegov rodni grad. Sa svojim bendom nastupao je u dvorani Ekonomske škole, gdje ju je prvi put i zapamtio u publici kao tihu i sramežljivu djevojku.

"Rekli su mi da nemam šanse kod nje jer je ona bila odlična učenica i njezin otac je bio profesor, te joj se zbog toga sigurno neće svidjeti jedan glazbenik. Ipak, odlučio sam riskirati i prišao sam joj. Započeli smo razgovor, a onda sam je nakon nekoliko minuta u šali pitao da se uda za mene. Deset mjeseci smo se zabavljali, a onda sam je nakon njezine maturalne večeri na kojoj sam pjevao - ponovno pitao da se uda za mene. Maja je pristala iako su se njezini roditelji suprotstavili toj odluci. Vjenčali smo se u društvu kumova i nekoliko prijatelja. Ja sam tada imao 22 godine, a ona 18", prisjetio se Željko u jednom intervjuu. 

Iako je Željko u regiji vrlo poznat, njegova Maja ne voli se tako često pojavljivati u javnosti, pa mnogi ni ne znaju kako supruga pjevača izgleda. No Željko s vremena na vrijeme na društvenim mrežama rado podijeli fotografiju svoje supruge. Na njihovoj skladnoj ljubavi svi im zavide.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić - 1 Zdravko i Marina Mamić - 3 +5 Zdravko i Marina Mamić - 2 Zanimljivosti Sve žene Zdravka Mamića: Prvom suprugom oženio se dva puta, a od druge se razveo zbog 30 godina mlađe?

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Saša Vukić - 7 In Magazin: Saša Vukić - 1 In Magazin: Saša Vukić - 2 In Magazin: Saša Vukić - 3 +2 In Magazin: Saša Vukić - 4 inMagazin Tko je zapravo Saša iz Sašine kuhinje i džoker zovi kada je o spravljanju jela riječ?

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene